nem tudok belépni

Nem tudok az admin felületre bejelentkezni!

Ezt bobja:???

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 267Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 279Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 595Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 596Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 597Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 770

Gondolatolvasást játszunk?

Kedves gyaasz!1./ Charlie barátunk arra célzott, ha az ember kihívja a mentőket egy baleset helyszínére, akkor elmondja, hogy hol (pontos cím), mi történt, és mennyi a sérült és milyen jellegűek a sérülések.

Ebből Te csak az utóbbit mondtad el, tehát a többit nekünk fúrmányosan ki kellene találni (WP melyik verzió, milyen nyelven, milyen művelet közben, esetleg melyik sablonnal)… :frowning:2./ De ne essél kétségbe, már úton a segítség! Mint mentősök a GPS-t, mi is alkalmazunk egy csodálatos eszközt itt, a Fórumon: az apró információkból meg próbáljuk kihámozni, hogy miről is lehet itt szó?

Ezt az eszközt - itt, a Fórumon - KERESÉSnek hívjuk, és HASZNÁLATÁT AJÁNLJUK MINDENKINEK!

Ha nem találjuk a helyszínt, akkor segítségül hívjuk az eszköz nagytestvérét, akit GOOGLE-nak hívnak. :wink:

:wink:Kedves gyaasz!Remélem, nem sértődtél meg a fentiekben leírtakon? :slight_smile:

Valahol mindenki úgy kezdi, hogy egyszer csak elkezdi… Látta, hallotta, megtetszett, kipróbálná, megakadt, utánanéz, nem jut előre, kérdez.

Azért van itt annyi emberke a Fórumon, hogy az utolsó fázisban segítséget nyújtson, mert a többi lépcsőn végigjárt, már tapasztalta, segítettek neki és tudja, stb., stb., stb.

Ebben a témakörben, ha lesz kis időd, olvasd el a korábbi beszélgetésünket (nem lesz rövid! :slight_smile: ): Fórumbeszélgetés a WordPress magyar közösségrőlMit is kérdeztél? :wink: Ja! Tudom már! Itt nézd meg a választ:http://forum.word-press.hu/topic/1106/telepitesnel-hibauezenet/ami utal erre a válaszra:http://forum.word-press.hu/post/5357/#p5357Remélem, jelentkezel, ha sikerült a sérültekre rátalálni! :slight_smile: :slight_smile:Várunk vissza, ha segítséget tudsz adni, ha segítséget szeretnél! (Ne izgulj, nem mindig ilyen hosszú lére eresztett a válasz, hisz’ közismerten szűkszavú vagyok!) :wink: :slight_smile:

Köszi!

Túl sok minden nem logikus nekem, úgyhogy, inkább majd megkérek valakit.

Egyébként egyszerűbb lenne a dokumentációkba valami használhatót postolni, mint 9 szer ugyanarra, fórumban válaszolni, ide-oda mutató linkekkel.

Szervusz gyaasz!Mi nem logikus számodra?Milyen WordPress verziót használsz, és milyen nyelven?Honnan nem tudsz, és hova nem belépni?Ott a hibaüzeneted (headers already sent…), amit a keresőbe írva több helyen kapsz választ, ebből linkeltem azt, amelyik - számodra, feltehetően - orvoslást jelenthet.Valóban, igazad van; lassan megérik a helyzet, hogy a GYIK közé helyezzük ezt a problémát. Talán…

Nem tudom, ha oda gyűjtenénk a millió kérdésre adott választ, elolvasnád? Keresnél közöttük?

Ha igen a válaszod, akkor a Fórum keresőjébe miért nem keresel? Ha nem a válaszod, akkor nem mindegy, hogy hol van? :slight_smile:Egyébként - lehetséges - megoldásnak az tűnik, ha letöltenéd a legfrissebb verziót a Letöltések oldalunkról; volt egy olyan, hibás verzió, melynek során néhány karakter bekeveredett a nem illő helyre, mely ezt a hibaüzenetet produkálta. A javítás megtörtént.Sok sikert! :slight_smile: