Nem tudok belépni a bővítményekbe

Sziasztok!Segítsetek légyszíves!Próbálgattam 1-2 Seo bővítményt (nem tudom, hogy ez kavarhatott-e be) de most nem tudok belépni a bővítményekbe, mert ha rámegyek azt írja ki, hogy 404 not found.Maga a plugins.php fent van a megadott helyen… :frowning:

Hozzáadni bővítményt tudok, editor működik, látszólag a dashboardon belül minden más megy, csak a bővítményeket nem tudom kilistáztatni

nem teljesen ez a problémád, de hátha segit …http://wordpress2you.com/2010/06/hogyan-kapcsolhatjuk-ki-az-osszes-wordpress-bovitmenyt-ha-nem-lehet-csatlakozni-az-admin-felulethez/

sziaköszi,megpróbáltam,de sajnos nem segített :frowning:A probléma, hogy visszaállítottam egy régebbi mentést is most,de ennek ellenére nem működik

Megoldódott, de gőzőm nincs mitől :huh:

Most meg a Posts rész nem működik :frowning:

Tudok új bejegyzést létrehozni, meg tudom nézni a ketegóriákat,csak épp az eddig létrehozott bejegyzések listájába nem tudok belépni :huh:

Megpróbáltam a következőt:-kitöröltem a edit-post-rows.php-t ftp-ről, vagyis átmásoltam a gépemre

-bementem a dashboardba rákattintottam a Post-ra és bejött, igaz ugye nem tudott hivatkozni a fenti fájlra tehát errorokat írt ki de legalább bejött!

-visszamásoltam a fájlt a helyére, megint rákattintottam a Postra és a dög kivisz a főoldalra egy 404-es jelenségű error-ral!Ugyanez volt reggel a pluginokkal csak az valahogy az ilyen letörlöm-visszarakom-átnevezem módszerekkel mégiscsak bevált de itt nem! :frowning: :frowning:

Hm…Ha a http://www…com/wp-admin/edit.php?post_status=pending&post_type=post url-ből betöltöm akkor betölti a függőben lévő bejegyzéseket.De ha mondjuk innen átkattintok a már közzétett bejegyzésekre akkor megint 404 error.

Senkinek semmi ötlete sincs? :frowning:

Magát a Dashboard részt nem lehetne valahogy újrarakni? A lomtárban lévő bejegyzéseket sem tudom most törölni :frowning:

nekem csak olyan ötletem van, amit senkinek nem ajánlok, de én megcsinálnám, ha már ennyire nem akar működni: csinálnék a phpMyAdminban egy teljes mentést sql-ben. utána újra telepitenám a WP-t. és felraknám a tartalmát az sql-ből. azért nem ajánlom konkrétan, mert fogalmam sincs, hogy ezzel megjavulna-e …de hátha jön majd egy okosabb, aki erről többet tud …

Én simán újratenném a WP-t a .htacess, a wp-config.php és a wp-content mappa kivételével. Mintha csak frissíteném.


'psztrnk' wrote on '2010-10-12:
Én simán újratenném a WP-t a .htacess, a wp-config.php és a wp-content mappa kivételével. Mintha csak frissíteném.Ezt pont ma tettem meg, de sajnos semmi nem változott.

export-import funkcióval szűz wordpress-re tedd át, és kész (már ha egyáltalán a szerveden működik a szűz WP)

Sima ügy.

Akkor vagy egy pluginnal van zur (bar azt irtad, kiprobaltad a plugins konyvtar atnevezeset), vagy az aktiv sablonod kavar be. Mielott nekiallsz a szuz wp-telepitesnek, meg probald meg (biztonsagi mentes utan) torolni/atnevezni az aktiv sablonod mappajat.


'varnyu' wrote on '2010-10-12:
nekem csak olyan ötletem van, amit senkinek nem ajánlok, de én megcsinálnám, ha már ennyire nem akar működni: csinálnék a phpMyAdminban egy teljes mentést sql-ben. utána újra telepitenám a WP-t. és felraknám a tartalmát az sql-ből. azért nem ajánlom konkrétan, mert fogalmam sincs, hogy ezzel megjavulna-e ....

de hátha jön majd egy okosabb, aki erről többet tud ...
Pont ezen dolgozom :)

'psztrnk' wrote on '2010-10-13:
Akkor vagy egy pluginnal van zur (bar azt irtad, kiprobaltad a plugins konyvtar atnevezeset), vagy az aktiv sablonod kavar be. Mielott nekiallsz a szuz wp-telepitesnek, meg probald meg (biztonsagi mentes utan) torolni/atnevezni az aktiv sablonod mappajat.Nos, a helyzet az, hogy tegnap legalább 2 órán keresztül csak azzal szórakoztam, hogy kikapcsoltam az összes bővítményt, és akkor működött,tehát egy plugin kavarhat be ez fix.

Ezek után szépen kapcsolgattam be egyenként és mindig próbálgattam utána, hogy bejön-e a post. De az a baj, hogy azt csinálta, hogy amikor az egyik pluginnál összecsuklott, akkor azt kikapcsoltam újra, de onnantól, ismét csinálhattam én bármit összecsuklott és utána megint kikapcsoltam az összeset, ÉS MOST FIGYELJ, amikor megint ahhoz a pluginhoz értem aminél az előbb bebicsaklott, annál legközelebb működött!! És egy teljesen másiknál kezdte csinálni :(
Úgyhogy most ott tartok, hogy a régi oldal megy, mert nem akarok több napi kiesést, és egy wp1_ táblanéven feltelepítettem egy teljesen új wordpress-t és most azt babrálom.
Ja, sablon hiba sem lehet mert:

-kipróbáltam az alapsablonnal és ott is összecsuklott


-és most az új wordpress-be feltettem ugyanazt a sablont amit használtam, és működik minden.Ebben az egészben csak az az érdekes, hogy 2 nappal ezelőttig minden működött és a post-ba is be tudtam lépni, és ekkor én már nem telepítettem fel semmi újat és így romlott el.

'jaycee1981' wrote on '2010-10-13:
Ebben az egészben csak az az érdekes, hogy 2 nappal ezelőttig minden működött és a post-ba is be tudtam lépni, és ekkor én már nem telepítettem fel semmi újat és így romlott el.
Hát persze, mert valószínű szerver oldalon állított el valamit a webmester.

Úgy érted a fizetős tárhelyszolgáltatóm csinálhat(ott) valamit?

jaycee: irj mailt a tárhelyszolgáknak

Beszéltem már velük, de állításuk szerint nem csináltak semmi változtatást.

Tegnap újraraktam az oldalt, így most jóval gyorsabb is lett. Ma viszont már megint párszor nem engedett me a posts-ba :(, csak többszöri próbálkozásra

Azt hiszem rájöttem, mi okozta azt a rengeteg 404 error hibaüzeneteket: FeedWordpress bővítmény :frowning:amióta nincs fent, azóta napi 1-2 alkalommal kapok hibát, és ha újrafrissítem az oldalt akkor azonnal jó lesz.

Olvastam egy fórumon, hogy másnak is ez okozta a gondot, sőt nála állítólag annyira leterhelte a szervert, hogy fel akarták függeszteni a “fiókját”.

És lehet benne valami, mert nekem a fentebb említett bővítmény a kezdetek óta fent volt, és gyakorlatilag nekem ezek a hibák a kezdet óta meg voltak, csak sajnos nem gondoltam rá, hogy ez okozhatja.