Nem tudok bejelentkezni

Telepítés után nem tudok bejelentkezni, azt az üzenetet kapom, hogy engedjem a sütik használatát, engedem, a régi sütiket is kitöröltem, de változatlan az üzenet. Viszont a login oldal tetején ez a szöveg jelenik meg.Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wwwroot/majak/wp-config.php:1) in /wwwroot/majak/wp-login.php on line 409 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wwwroot/majak/wp-config.php:1) in /wwwroot/majak/wp-login.php on line 421Mit tehetnék? Nagyon amatőr vagyok, de igyekszem :slight_smile:Köszönöm a segítséget!

http://blog.wphu.org/2010/12/30/hogyan-javitsuk-a-wordpress-cannot-modify-header-hibat/


Köszönöm a segítséget, teljesen jól hangzik, de nem jött össze, az eredmény pontosan ugyan az. Sajnos a másik említett cikket nem találom, lehet rossz helyen keresem.

A wp-config.php-t UTF-8 Byte Order Mark (BOM) nélküli karakterkódolással mentsd.Másik “cikk” (igazából topik) ide költözött:

http://kozosseg.wphu.org/forumok/tema/cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet

Köszönöm! Sikerült!

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni, hozzáteszem teljesen kezdő vagyok.

Feltelepítettem a wordpresst a tárhelyemen (cPanel) lévő softaculous segítségével, a telepítés sikeres volt.

Azonban amikor az admin felületre lépnék, csak annyit látok, hogy “hamarosan! az oldal fejlesztés alatt áll.” És sehol sincs belépési lehetőség. Kérlek segítsetek mert ötletem sincs mit rontottam el.

Köszönöm előre is.