Nem töltődik be a honlap

Sziasztok!

Firefoxban ezt a üzenetet kapom, ha be akarom tölteni az oldalt:

“Az oldal nem megfelelően van átirányítva

A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.

Ez a probléma sokszor a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik.”

Explorerben pedig ezt:

"Ez a lap nem jeleníthető meg

[*]Ellenőrizze, hogy helyes-e az internetes cím (http://suzyfitness.hu ).
    [*]Keressen rá a lapra a keresőprogramban.
    [*]Néhány perc múlva frissítse a lapot."
    [/list]

Nem változtattam a admin felületen a beállításoknál semmit. Mi lehet a probléma?

Lépj be az adminba, beállítások / közvetlen linkek, válassz valami mást, majd újra az eredetit, amit szeretnél és mentsd. Nézd meg, hogy továbbra is fenn-áll ez a gond. Ha igen, akkor van-e cache bővítményed, mert azt biza üríteni kell akkor.

syska wrote:
Lépj be az adminba, beállítások / közvetlen linkek, válassz valami mást, majd újra az eredetit, amit szeretnél és mentsd. Nézd meg, hogy továbbra is fenn-áll ez a gond. Ha igen, akkor van-e cache bővítményed, mert azt biza üríteni kell akkor.
A közvetlen linkek változtatása nem használt :-(
Sajnos nem vagyok túl járatos az informatikában, ezért lehet, hogy hülye a kérdés: valamilyen sablon letöltése is okozhat ilyen problémát v. csak bővítmény? Bővítményt nem töltöttem le, bár a kétnyelvűségre használt plugin sajnos általában gondot okoz, pl. ha be van kapcsolva nem működik a testreszabás. Lehet, hogy ez is összefügg a jelenlegi helyzettel? Cache nevezetű bővítményem semmilyen nincsen.
Esetleg tudsz ajánlani jól működő többnyelvű plugint?