Sziasztok!
Wordpress alapú weboldal (Diak Center |) és a probléma azzal kezdött, hogy az oldalról kezdtek eltni a form-ok, és a logo-k. Majd mikor át akartam venni az oldal fejlesztését, és ki akartam javítani, már nem mödött az oldal szerkeszte sem, az avia layout builder. A wordpress legújabb verziója van fent, és Enfold template-el építették fel, ennek a verziója 2.6.2 (a legfrissebb Enfold 3.0.2). Hogyan tudnám a szerkeszt mödésre bírni?
A válaszokat ele is köszönöm.
A GoogleForms-ok kezdtek eltűnni?
Mennyire módosított a sablon kódja?
Lehet egy backup után meg kellene próbálni a template-t frissíteni, mert script ütközés okozhatja esetleg.
Én mindenképpen frissíteném a sablont a legújabbra, nálam is okozott hibát néhány plugin régebbi verziója. Amúgy az Enfold legújabb verziója 3.0.8, tekintsd át a Change Log-ot, hogy miket változtattak a sablonban, lehet ott a te hibád is.
Ahogyan syska is írta, készíts egy biztonsági mentést azért.
Mennyire módosított a sablon kódja?
Lehet egy backup után meg kellene próbálni a template-t frissíteni, mert script ütközés okozhatja esetleg.
Egy másik log file-ba pedig ezeket találtam:
[01-Aug-2014 10:24:40 UTC] PHP Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0
[01-Aug-2014 10:24:41 UTC] PHP Warning: session_start(): open(/tmp/sess_sthd3s7eg7vso6uqrklrk1tr60, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/slgaly/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/masonry_entries.php on line 33
Itt a 33. sorba ez a session van:
```
if(!is_admin() && !session_id()) session_start();
<br />
Nem értek a wordpresshez, nem volt még vele dolgom.
Amikor ftp-n felmész a tárhelyedre, látsz tmp mappát?
Igen, és abba van egy upgrade_err.log fájl, tele ilyenekkel: NOTICE Undefined index: pgtimezone /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/softaculous/enduser/main/functions.php 68
Ezt mutasd meg a szolgáltatódnak.
Köszönöm szépen, írtam nekik és azt mondták hogy tesztelni fogják. Egyelőre várok az eredményre vagy a válaszukra. Köszönöm mégegyszer.