Sziasztok!
Egy olyan problémába futottam bele, hogy az általam szerkesztett weboldalon nem működnek a linkek. De furcsa módon, csak az oldal felső részén. Pl. nézzük ezt az oldalt: Kutatásaink – MTA-SZTE Alkalmazott Ökológia Kutatócsoport
A menü működik, viszont se a közösségi média ikonokra, se a nyelvválasztó ikonokra nem lehet ráklikkelni, se a kutatási témák listában a kis nyilacskákra, amik az oldal megfelelő szakaszához irányítanának. Plusz kis se engedi a kurzorral jelölni a szöveget. Olyan, mintha valami maszk blokkolná ezt a részt (bocs, hülyén hangzik, de kb. így tudnám megfogalmazni). Onnantól viszont, hogy az “Erdős sztyepp élőhelyek helyreállítási lehetőségei” viszont már minden link működik rendesen. És minden oldalnál ugyanez a helyzet.
Ami még nagyon fura, hogy ezeket a részeket az Elementorban nem tudom is szerkeszteni, nem lehet rájuk klikkelni, olyan, mintha nem érzékelné őket a szerkesztő. Ha pl. csinálok egy új nyelvi ikon sablont, akkor az működik, egészen addig, míg fel nem húzom az oldal tetejére, onnantól már nem szerkeszthető.
Nem először fordul elő amúgy ez a jelenség, korábban mindig akkor jötte elő, amikor az OceanWP sablonnak, amit használok, egy új verziója jelent meg, viszont amikor ráfrissítettem, akkor eddig mindig meg is oldódott a dolog. Most először viszont csak úgy a “semmiből” jött elő megint a probléma, szóval lehet mégse a sablonhoz van köze…
Hogyan tudnám ezt orvosolni?
Előre is nagyon köszi, ha tudtok segíteni!