Nem működik a link a content részben

Sziasztok! Én és egy barátnőm közös blogot kezdtünk vezetni. Az oldal kinézetét én készítettem… És a legelején még jó volt, de egy ideje már nem (azóta már több mint javítgattam, felül írtam dolgokat) jók a linkek a középső modulban. (index ill. page) átnéztem már mindent és én nem találom a hibát. Jelenleg a legfrissebb wordpresst használom. Emellett több plugint is, de ezeket korábban is használtam már és nem volt gond. Egyébként a link megjelenik és a linkelt szöveg olyan is amilyennek beállítottam, de ha ráviszem az egerem semmi nem történik… A furcsa az hogy az oldalsó moduloknál minden rendben… Előre is köszönöm a segítséget.

Sziasztok!A nem működő linkek html forrása hogyan néz ki? Ha próbának sablont váltotok, akkor sem működnek?Ha van kedvetek, osszátok meg az oldalatok URL-jét. (Máskülönben nehéz bármit is mondani, max. tippelgetni lehet.)

conyisland.fanzoom.net és ha sablont váltok működik… szóval biztosan én rontottam valamit elkódolás közben nincs valami ötleted?

Sziaszatok!Igen, most megnéztem és sejtettem, hogy ilyesmi lesz.A hiba az, hogy a #sidebar-t furcsán van bepozicionálva. Lényegében “kitakarja” a bal oldali sávot, mert nem csak ott kezdődik, ahol látod, hanem az egésznek a div je elfedi a bal oldali tartalmat! Tehát maga a #sidebar felette van a bal oldali tartalomnak! (pont ezért nagyon “rafkós” az ilyen hiba)Ennek egyik megoldása az lehet, ha a sidebar z indexét pl -1 re állítod pl. Mert akkor elvileg tuti “alatta lesz” a jobb oldali tartalomnak. (vagy fordítva is működik, a bal oldali tartalomnak a z-index értéke mindenféleképp nagyobb legyen mint a sidebar-nak)


 1. PL: a css ben a #sidebar -hoz beszúrsz + 1 sort: z-index: -1;


 2. Vagy kipróbálhatod úgy is, hogy kicsit változtatsz a #sidebar css-én, hogy ne takarja el (fentről) a bal oldali tartalmat, akkor ilyen lesz, nem kell z index-el szórakozni, mondjuk ilyenre:  #sidebar {  float: left;  left: 700px;  margin-bottom: 200px;  margin-top: 0;  padding-right: 0;  padding-top: 10px;  position: absolute;  text-align: justify;  width: 302px;  }  Ezzel jobb lesz, ha nem rontottam el. Ki kell próbálni.  Bár a margin-bottom: 200px meg margin-top:0; sorokat ki lehet váltani 1 sorral is, pl:  margin: 0 0 200px 0; (fent - jobb oldalt - alul -bal oldalt) óramutató járásával megegyező irányba halad a top -right -bottom - left értékeit felsorolni, ha valami 0px oda elég 0 át is írni a px csak oda kell, ahol nem 0 stb. Mindegy. Ugyan ez igaz a padding-okra is.

  #sidebar {

  float: left;

  left: 700px;

  margin-bottom: 200px;

  margin-top: 0;

  padding-right: 0;

  padding-top: 10px;

  position: absolute;

  text-align: justify;

  width: 302px;

  }

  Ezzel jobb lesz, ha nem rontottam el. Ki kell próbálni.  Bár a margin-bottom: 200px meg margin-top:0; sorokat ki lehet váltani 1 sorral is, pl:  margin: 0 0 200px 0; (fent - jobb oldalt - alul -bal oldalt) óramutató járásával megegyező irányba halad a top -right -bottom - left értékeit felsorolni, ha valami 0px oda elég 0 át is írni a px csak oda kell, ahol nem 0 stb. Mindegy. Ugyan ez igaz a padding-okra is.