Nem működik a keresés

Sziasztok!

A www.novohome.hu oldalon valamiért nem működik a keresés. Nem tudom mi szúrhatta hátba, de lassan már sírok…

Segítsen valakiiiii…Köszönet előre is.

a keresés működik: http://www.novohome.hu/?s=ülőgarnitúraa beviteli gomb halt meg, valami blokkolja, tessék elkezdeni kikapcsolni mindent…egyébként ez miez és minek oda?plusz a fejléc is folyamatosan tölt, úgyhogy nézd át rendesen mi a gond…

plusz a fejléc is folyamatosan tölt, úgyhogy nézd át rendesen mi a gond…


'mano' wrote:
egyébként ez miez és minek oda?


[/quote]A gombok két részből állnak, egy jobb oldalból és egy bal oldalból, eddig ezzel sosem volt gond. A fejlécben egy slider van, nálam bejött, de megnézem. Van egy widget-kezelő plugin telepítve, ami meghatározza, hogy melyik oldalon, vagy melyik kategóriáknál melyik widgetek jelenjenek meg... sajnos gyanús, pedig jóvóna, ha működhetne, mert nem tudom, hogy oldom meg másképp, hogy különböző helyeken különböző widgetek legyenek.Mindenesetre köszi, megkeresem, ki a bűnös és lesújtok :)A gombok két részből állnak, egy jobb oldalból és egy bal oldalból, eddig ezzel sosem volt gond. A fejlécben egy slider van, nálam bejött, de megnézem. Van egy widget-kezelő plugin telepítve, ami meghatározza, hogy melyik oldalon, vagy melyik kategóriáknál melyik widgetek jelenjenek meg... sajnos gyanús, pedig jóvóna, ha működhetne, mert nem tudom, hogy oldom meg másképp, hogy különböző helyeken különböző widgetek legyenek.

Mindenesetre köszi, megkeresem, ki a bűnös és lesújtok :)

a két span forrást tekintve két NAGY és üres div ami a keresőmező előtt “lebeg”, ezért kérdeztem mik azok…a különböző widgeteket page templatekkel a legegyszerűbb megoldani.

mindegyik page-ben más nevű menühelyet hozol létre és így pakolod össze hol mi jelenjen meg…