Nem működik a bővítménykezelő

Sziasztok, gondom van egy öregebb, konkrétan 2.7.1-es Wordpress bloggal, konkrétan az, hogy nem tudom az admin felületen keresztül kezelni a plugineket, mert csak egy üres (fehér) oldal “töltődik” be. Sajnos frissítés újabb verzióra nem jöhet szóba, mert öregebb témát használ az oldal.

A lefőbb gond az, hogy eleve örököltem az egész oldalt, az előző admin helyett most én viszem tovább, de problémám van azzal, hogy elég nagy rendetlenség maradt utána. Rengetek plugin volt egy időben feltéve, rengeteg plugin után maradtak táblázatok és sorok az adatbázisban és egy ideje sajnos nem tudok a plugin kezelőfelületre belépni. Természetesen próbálkoztam azzal, hogy újból letöltöttem a 2.7.1-es WordPress csomagot és biztos ami biztos alapon felülírtam a régit, de sajnos nem jártam sikerrel. Valami javaslat, hogy mit tegyek? Jó volna továbblépni.

Közben próbálkoztam azzal, hogy csináltam egy tartalom exportot és egy frissen telepített 2.7.1-es Wordpress blogba importáltam át a tartalma, de a plugin kezelő így sem működik. Tudtommal az export/import funkciónál csak a felhasználók, a bejegyzések és hozzászólások kerülnek át, de az oldal beállításai nem. Vagy rosszul tudom?

a plugin beállitásokat asszem,hogy nem viszi át.

de ha ennyire nem működik, el kellene gondolkodnod egy frissitésen … biztos, hogy nem működne a régi témával? kipróbáltad esetleg egy teszt verzión??

Csak tipp.

Én megpróbálnám átnevezni a plugin könyvtárakat pl. download-monitor - download-monitor_ hátha segít. Ha igen egyesével visszakapcsolhatod, mivel lehet egy plugin a hibás.

Természetesen a témát próbáltam újabb verzión is, azért is maradtam a 2.7.1-nél.

A pluginek átnevezése pedig nem segít, mert a tiszta 2.7.1-be ahova importáltam eleve csak a Hello Dolly és az Akismet van, és ezekkel biztosan nincs probléma.

Most azon gondolkodom, hogy import előtt működött e a bővítménykezelő. Elfelejtettem megnézni… :frowning:

Megirod mi a sablon neve?

mit értesz “öregebb téma” alatt? korszerűsíts!

Aztán jöhet a frissítés…

Elrettentés:

http://www.google.hu/search?q=wordpress+exploit+2.7.1&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu-HU:official&client=firefox-a

Minél “ifjabb” egy wordpress, annál korszerűbb. És tele van a régi verzák javitásaival. És ami korszerűbb és javitott, fejlesztett, az sokkal kevésbé sebezhető… Én feláldoznám azt a “régi” sablont … De mi van, ha annak is van már frissitett verziója?

Mostmár tényleg megmondhatnád, hogy mi az a szupertitkos régi sablon :slight_smile:

A sablon neve CubeWorks, anno egy srác csinálta. Nem tudom, hogy ezt a nevet ő adta, vagy egy másik sablont szerkesztett át. Személyesen én is cserélném a sablont, de a blog szerzői nem akarnak változtatni, nekik a mostani kell. Megoldás volna, ha szétszedném a sablont és átcsinálnám újabb WP alá, de annak meg nincs értelme, mert az oldal migrál a közeljövőben Drupal alá. Az ok amiért az egésszel még kínlódom az, hogy jelenleg rengeteg túl sok spam hozzászólás érkezik az oldalra robotoktól és úgy néz ki, hogy az Akismet vagy egyáltalán nincs feltelepítve, vagy nem működik rendesen.