Sziasztok,
Egy oldalt készítettem, és minden rendben volt hónapokon keresztül, viszont egy frissítés után az almenü nyilak és a keresés ikon gomb (ami szintén a menü léc része) nem látható, illetve csak egy négyzet látható helyette.
Mi lehet a gond?
Próbáld lefrissíteni a közvetlen hivatkozásokat. Vagy még azt tudom elképzelni, hogy font awesome volt az ikonkészlet, és az a baja. Akár privátban el tudod küldeni a honlapod URLjét?
Ez az oldal címe. Talán a menünél lesz a gond, de nem tudom, hogyan kellene kijavítani.
Awaken a sablon neve. Természetesen írtam nekik is, de sajnos nem válaszoltak. Az ingyenes verziót használom, talán ezért nem.
Tudsz esetleg hozzáférést adni? Ránézek szívesen ingyen, szerintem pár perc alatt meg lenne, utána törölheted a felhasználóm nyugodtan.
Adtam adminisztrátor felhasználói jogokat vicartdesignnak az oldalamhoz, ő pedig nagyon gyorsan megoldotta a problémámat. A betűkészlet css útját kellett frissíteni. Ezután ajánlotta egy gyermeksablon létrehozását, hogy a jövőben a frissítéseknél ez a probléma ne ismételődjön meg, amiben ugyancsak nagy segítségemre volt. Mindezt teljesen ingyen!
Nagyon szépen köszönöm!