Nem látszanak egyes ikonok

Sziasztok,
Egy oldalt készítettem, és minden rendben volt hónapokon keresztül, viszont egy frissítés után az almenü nyilak és a keresés ikon gomb (ami szintén a menü léc része) nem látható, illetve csak egy négyzet látható helyette.
Mi lehet a gond?

Próbáld lefrissíteni a közvetlen hivatkozásokat. Vagy még azt tudom elképzelni, hogy font awesome volt az ikonkészlet, és az a baja. Akár privátban el tudod küldeni a honlapod URLjét?


Ez az oldal címe. Talán a menünél lesz a gond, de nem tudom, hogyan kellene kijavítani.
Awaken a sablon neve. Természetesen írtam nekik is, de sajnos nem válaszoltak. Az ingyenes verziót használom, talán ezért nem. :thinking:

Tudsz esetleg hozzáférést adni? Ránézek szívesen ingyen, szerintem pár perc alatt meg lenne, utána törölheted a felhasználóm nyugodtan.

Adtam adminisztrátor felhasználói jogokat vicartdesignnak az oldalamhoz, ő pedig nagyon gyorsan megoldotta a problémámat. A betűkészlet css útját kellett frissíteni. Ezután ajánlotta egy gyermeksablon létrehozását, hogy a jövőben a frissítéseknél ez a probléma ne ismételődjön meg, amiben ugyancsak nagy segítségemre volt. Mindezt teljesen ingyen!
Nagyon szépen köszönöm!