Nem látja az oldalamat a Google?

Sziasztok!

1 hete elkezdtem írni egy oldalt wp-ben. Megadtam a kulcsszavakat, rövid leírást, beüzemeltem az another wp meta plugint,abba is lelkesen írom a kulcsszavakat. És ma rákerestem a Googlén és sehol nem találtam meg az oldalamat. Pedig jóóóóó sokat visszalapoztam,de semmi. Létezik, hogy 1 hét után még nem látja az oldalamat a Google?Légyszi nézzetek rá, mert már nincs ötletem, hogy mi a gond vele!

www.norbifogyi.extra.huKöszi: Borzsi

nos, egy oldaladat csak akkor tudja megtalalni, ha valahol van egy link ra (és az a link nem nofollow)

csak ugy magatol nem fogja megtalalni. esetleg te magad is megadhatod a googlenek, hogy nezzen oda, de az is tobb het.

Helló Charlie!

Oké, ezt gondoltam. :slight_smile:

Csak már pár fórumra -ami a témához kapcsolódik- beírtam a linkemet, hogy jöjjenek a látogatók. Azt hittem ez már kezdetnek elég. Tegnap meg reggeltem egy halom linkgyűjteménybe, úgyhogy most már csak megtalál majd a goggle.

De gondolom beletellik pár napba…Üdv: Borzsi

http://www.google.hu/webmasters/


borzsi wrote:

De gondolom beletellik pár napba....

Hétbe. Nem napba...

moshu wrote:borzsi wrote:

De gondolom beletellik pár napba....

Hétbe. Nem napba...

hát, ez azért erosen fugg, hogy milyen oldal, meg hogy hogyan.

a hogyan.org-os oldalamat rögtön az indulas utan par oraval mar meglatogatta google bacsi (kuldtem nekik pingbacket, meg a megfelelo helyen megmutattam neki a sitemappot)

Charlie!

Köszi a linket, hasznát veszem!

Moshu!

Ezenkívűl már csináltam egy oldalt,amit 2-3 nap alatt megtalált a google. De ezek szerint akkor csak mázlim volt, és nem megy ilyen gyorsan.

Na,addig nyomatom a fórumokon itt-ott a linkjét, hogy legalább onnan jöjjenek a látogatók.

charlie, most velem akarsz vitatkozni vagy önmagaddal? Ezt irtad:“csak ugy magatol nem fogja megtalalni. esetleg te magad is megadhatod a googlenek, hogy nezzen oda, de az is tobb het.”Én csupán azt hittem, hogy borzsi félreolvasta a TE szövegedet, és nyomatékosítani akartam, amit te írtál… :wink:

nos, altalaban tobb het, ha az ember nem csinal semmi pluszot.aztan utana leirtam, hogyha mikoet megcsinal az ember (pingback, sitemap, stb) akkor hamar jon a google.

Néha a türelem is megoldja a hibákat.