Sziasztok!
A napokban azon tűnődtem,hogy mért nem írnak hozzászólásokat a felhasználók az oldalamra ,gondoltam írok egyet névtelenül .
Megírtam elküldtem és egy üres oldal jött be megnéztem adminba és sehol hozzászólás próbáltam egy régebbi cikkhez azt viszont elfogadta az újabbakhoz egyikhez sem.
Mi lehet a gond?
1: nem állitottad át esetleg a hozzászólások beállitásait? ha nem, azért nézd végig ujra, nem sok időbe telik.
2: nem tettél fel valami olyan plugint mostanában, ami bármi kapcsolatban lehet hozzászólásokkal és az kavar be esetleg?
3: ha nem valami felnőtt tartalmú az oldalad, ird már ide a cimet, mert igy vaktában nem sok értelme van találgatni.
'varnyu' wrote on '2010-09-04:
1: nem állitottad át esetleg a hozzászólások beállitásait? ha nem, azért nézd végig ujra, nem sok időbe telik.
2: nem tettél fel valami olyan plugint mostanában, ami bármi kapcsolatban lehet hozzászólásokkal és az kavar be esetleg?
3: ha nem valami felnőtt tartalmú az oldalad, ird már ide a cimet, mert igy vaktában nem sok értelme van találgatni.
A beállítást természetesen megnéztem de minden rendbe bárki írhat hozzászólást.postratings az utolsó telepített bővítményem.
Az oldalam itt található.
Lehet, hogy épp javitottál valamit, nem tudom. De itt a hozzászólásom: (most irtam)
'varnyu' wrote on '2010-09-04:
Lehet, hogy épp javitottál valamit, nem tudom. De itt a hozzászólásom: (most irtam)
Igen látom.hmm pedig nem javítottam semmit
potyka: valami azért mégse stimmel … mert a szmájlik nem ott jelennek meg, ahová teszem. én mindig a mondat végére szoktam, és itt általában az elején jelenik meg …
Az lehet css-gebasz is (img float: left).