Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy szeretnék egy oldalt, ahova a regisztrált tagok cikkeket küldhetnek be (neve: Egészségünk.info). Nem is gond, a wp ezt alapból tudja kezelni. A probléma ott kezdődött, hogy nem volt hajlandó el küldeni a jelszót tartalmazó e-mailt ill. az nem érkezett meg (SPAM-be sem). Egy másik oldalt is telepítettem éppen (neve: Búzafülé), azon gond nélkül működött minden. Pár újra telepítés adatbázis másolás után eljutottam odáig, hogy megcserélem a két oldalt. Küldte is az e-mailt rendesen amíg a blog nevét nem változtattam meg. Azóta kipróbáltam újratelepítéssel is, ha a blog nevének “Búzafülé”-t állítok be gond nélkül érkeznek meg az e-mailek, ha átírom a nevet, vagy telepítéskor mást adok meg nem jönnek meg a jelszavak.
Ha valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban, azt szívesen venném.
A tárhely a godaddínél van, bár szerintem nem számít, mert az egyikről működik.
Egy tárhelyen két honlap két domain-en?
Csak “Búzafülé”-nél jönnek a mailek, vagy más névvel is, csak az “Egészségünk”-el nem?
[off]
Ékezetesek a domain-ek?
[/off]
Egy tárhely, több domain, mindegyik külön könyvtárra mutat. Mindkét oldal egy-egy könyvtárban van. Egyelőre bármilyen névvel próbálkoztam, csak a “Búzafűlé” elnevezésnél jött meg a mail, mindegyik domainről. (az admin jelszót elküldi mindegyik, csak, ha valaki regisztrál azt nem).
Sziasztok! Köszöntök minden WordPress rajongót az első hozzászólásom alkalmával
!
Sajnos nekem is hasonló tapasztalataim vannak az általam kezelt oldalaknál, melyek az ATW fizetős tárhelyén foglalnak helyet. Megjegyzem, hogy a bbPress-el is hasonló tapasztalataim vannak ugyanazon a tárhelyen. A mail függvény elvileg működik, de így sem lehet regelni az oldalaimra.
Munkám során több szolgáltatónál helyeztem el WP motort és ott tökéletesen megy minden. Ãgy valószínűleg a szolgáltató a ludas…
Többször konzultáltam az ATW illetékes elvtársaival, de megoldást ők sem tudtak mondani, ami valljuk be, elég lehangoló (bár az is igaz minden motort ők sem ismerhetnek). Ãgy a harcot feladtam, nem lehet regisztrálni… már csak azért sem, mivel rengeteg spamrobot próbált beregisztrálni. Ez utóbbi pedig talán külön sztori…
Van valakinek tapasztalata, hogy a szerveren mit kellen belőni? /Ha már a kérdés felmerült./
Hát nem hiszem, hogy nálam tárhely beállítás, mert ahogy észrevettem, nálam a blog neve (nem címe) befolyásolja, csak azt nem tudom mi köze hozzá.
De a kérdés még adott. Ékezetes domainek ezek, tisztelt kolléga? :) Mert lehet, hogy az gond...
egyik sem ékezetes, azt nem szeretem 
ezt én is tapasztaltam, ha alkönyvtárba telepítem a wp-t nem küldd e-mail-t, hogy sikerült
feltelepítened, és a jelszó-emlékeztetőnél sem küldd semmit…