Leszedtem egy SMTP nevű plugint, aminek egy külön gmail-es fiókot regisztráltam.
SMTP
Teszt e-mailt, ha küldök, a plugin sikeresnek írja, de mégsem érkezik meg.
Mit tudnék tenni?
Szájbarágósan, ha lehet, előre is köszönöm.
Szia! Kezdő vagyok én is, de volt ilyen problémám és megoldottam.
A GoDaddy-nél regisztráltam egy domaint és tárhelyet, de sem a worppress, sem a joomla, sem a többi cms nem tudott küldeni mailt. Mérgemben elkezdtem nézelődni, és itt a wordpress.hu-n is ajánlották a hostgator-t, átmentem oda, és láss csodát, küldi mindegyik bármiféle beállítás nélkül. Sz'al valószínűleg a szolgáltatód gagyi. A hostgator-nál havonta 1000 forint a korlátlan csomag, és a support is szinte tökéletes.
Pár napja végig nyálaztam már minden írást ,kipróbáltam nagyon sok plugint ,próbálkoztam gmail,tárhely smtp-vel de semmi érdemi változás .
nincs kapcsolat,
pl.
ERROR: Failed to connect to server: Unable to find the socket transport
"ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP?"
onmouseover="this.style.backgroundColor='#ebeff9'" onmouseout="this.style.backgroundColor='#fff'">SMTP ->
ERROR: Nem sikerült csatlakozni a szerverhez:
Nem található a socket közlekedés "ssl" - Elfelejtetted, hogy, ha be van állítva a PHP?
(1644604460)SMTP Hiba: Nem tudtam csatlakozni az SMTP host.
Hozzá teszem mindent beírok megfelelően.
Jó lenne egy kicsi segítség, köszönöm
Imcsi
ui:Regisztrációk beérkeznek !
Szerintem, ha már mindent végigpróbáltál és mégsem megy, akkor érdemes megkérdezni a tárhely szolgáltatót, leírni neki, hogy nem megy, esetleg nézzék már meg, hogy az openssl be van e állítva a szerveren vagy adjanak tippet. (mert lehet ám, hogy a szerver beállítása miatt nem megy)
Bár van olyan szolgáltató, aki egy ilyen kérdésre ezt válaszolná: “Ingyen programozási tanácsot nem adunk” …de azért 99% -uk normális!
Értem ,köszönöm .