Sziasztok! Egy kis időre visszavonultam, s most hogy visszatértem és folytatnám a blogom, most látom, tele van reklámokkal. Mit tehetek ellenük? Vagy lehet ezzel pénzt keresni? Bocsánat, hogy ilyen amatőr kérdéseket teszek fel, de eddig sosem foglalkoztam ilyesmikkel, csak kedvelésből írtam.
Hol?
Bejegyzésben? - go to tutorial.hu - írtam oda egy cikket, nem ismételném meg…: Mit tehetek, ha meghackelték a Wordpress oldalam?
Komment? Akismet beüzemelése.
Szívesen adnánk helyet az ilyen cikkeknek a blog.wphu.org-on is
http://pozitivan.wordpress.com/
Huhaa… sosem gondoltam volna erre… Kedves Andrea, köszönöm a választ.
Remélem megtudom csinálni, mert elsőre azt sem tudom mit hol találok, a cikkben említett feladatok közül. Egyedül az admint tudtam hirtelen megnézni, de ott csak én szerepelek. Nagyon bosszantó… Ha esetleg nem boldogulok kérdezhetlek tovább?
@Emese: a wp.com-on azt nem tudod végigjátszani, ami a cikkben le van írva. A leírás saját tárhelyen lévő wp-re vonatkozik. Nincs hozzáférésed sem tárhelykezelő, sem ftp. Ott vagy leszeded az bejegyzéseket (export) és kitakarítod a gépeden, majd visszaimportálod, vagy végigmész egyesével az éles oldalon. Kommentnél meg csoportosan jelölheted spamként vagy kukázhatod.
@Laci Vettem… majd kapsz (nem kell szaladni, nem taslira gondoltam )
@Emese, ott nem fog menni. Ha emlékeim nem csalnak, nincs sem ftp, sem phpmyadmin hozzáférésed. Nagyjából amit tehetsz, hogy exportálod a bejegyzéseket, a gépeden kitakarítod az xml fájlt és a tisztát visszaimportálod vagy egyesével végigmész rajtuk az éles oldalon. Kommentnél meg csoportosan jelölheted spamként vagy törölheted.
A cikk az vásárolt tárhelyre telepített wp oldalakra igaz.
@Laci, jól van, vettem…
@Emese, ott nem fog menni. Ha emlékeim nem csalnak, nincs sem ftp, sem phpmyadmin hozzáférésed. Nagyjából amit tehetsz, hogy exportálod a bejegyzéseket, a gépeden kitakarítod az xml fájlt és a tisztát visszaimportálod vagy egyesével végigmész rajtuk az éles oldalon. Kommentnél meg csoportosan jelölheted spamként vagy törölheted.
@Laci, jól van, vettem…
@Laci, jól van, vettem…
<!–
p, li { white-space: pre-wrap; }
–>@Emese, ott nem fog menni. Ha emlékeim nem csalnak, nincs sem ftp, sem phpmyadmin hozzáférésed. Nagyjából amit tehetsz, hogy exportálod a bejegyzéseket, a gépeden kitakarítod az xml fájlt és a tisztát visszaimportálod vagy egyesével végigmész rajtuk az éles oldalon. Kommentnél meg csoportosan jelölheted spamként vagy törölheted.
@Laci, jól van, vettem…
Szia Emese,
Sikerült megoldani a problémát? Én nem találok reklámot.
Üdv,
<!–
p, li { white-space: pre-wrap; }
–>@Emese, ott nem megy a cikkben írt módszer. Ha emlékeim nem csalnak, nincs sem ftp, sem phpmyadmin hozzáférésed. Nagyjából amit tehetsz, hogy exportálod a bejegyzéseket, a gépeden kitakarítod az xml fájlt és a tisztát visszaimportálod vagy egyesével végigmész rajtuk az éles oldalon. Kommentnél meg csoportosan jelölheted spamként vagy törölheted. A cikk a saját (vásárolt) tárhelyre telepített wp oldalakra igaz.
@Laci, jól van, vettem, majd keresek valami jó témát…
@Emese, ott nem megy a cikkben írt módszer. Ha emlékeim nem csalnak, nincs sem ftp, sem phpmyadmin hozzáférésed. Nagyjából amit tehetsz, hogy exportálod a bejegyzéseket, a gépeden kitakarítod az xml fájlt és a tisztát visszaimportálod vagy egyesével végigmész rajtuk az éles oldalon. Kommentnél meg csoportosan jelölheted spamként vagy törölheted.
A cikk a saját (vásárolt) tárhelyre telepített wp oldalakra igaz.
@Emese, ott nem megy a cikkben írt módszer. Ha emlékeim nem csalnak, nincs sem ftp, sem phpmyadmin hozzáférésed. Nagyjából amit tehetsz, hogy exportálod a bejegyzéseket, a gépeden kitakarítod az xml fájlt és a tisztát visszaimportálod vagy egyesével végigmész rajtuk az éles oldalon. Kommentnél meg csoportosan jelölheted spamként vagy törölheted.
@Laci, jól van, vettem…
Igen sikerült megoldani! nagyon köszönöm a segítséget!