Nem kell a menü!

Nagyon köszönöm a válasz!

Erre volt szükségem. Természetesen a legfrissebbet használom hisz fel is ajánlotta a telepítését, és szót fogadtam a rendszernek.Mind a kettőt telepítettem és megtörtént a csoda! :slight_smile:Köszönöm a gyors megoldást

Végig dúrtam a fórumot és a keresőket. Nem találtam, így kérek egy kis segítséget.

Drupal után döntöttem a Wordpress mellett.Minden rendben zajlik, de nekem nincs szükségem Menü sorra ill. menüre!

Ha akarom ha nem, akkor is megjelenik szinte minden tartalom címe mint menü. Van-e olyan plugin, ami segít nekem ki vagy bekapcsolni a menüsort.

Első sorban ki kapcsolhatnékom van.Vagy bele piszkáljak a kódokba?Köszönöm

Szervusz djvini!Üdv a fedélzeten!Jó választás volt, próbát megérdemel mindenképpen… :wink:Kicsivel több infó kellene; melyik WP verzió, melyik sablon, netán URL-cím.A menüsor megjelenítése, kikapcsolása (mint annyi sok minden, változatos formában fordul elő, de egyik sem ördöngösség.Bemelegítésként két bővítmény:


  1. http://wordpress.org/extend/plugins/exclude-pages/ Szerkesztés közben bejelölheted, minden oldal esetén külön-külön, hogy megjelenjen-e az oldal a menüpontok között, avagy ne


  2. http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-category-excluder/ Gyakorlatilag hasonló az előzőhöz, csak funkciógazdagabb, és a kategóriákra koncentrál.    A továbbiakban pedig szerényen javasolnám a Fórum keresőjének a használatát, hisz’ ezek a kérdések többször előfordultak már. :slight_smile:    Sok sikert!