Nem kattinható kategória, kategória mint link

Sziasztok, segítség kellene.
 1. Egy olyan pluginre van szükségem, amellyel definiálni tudnám azt, hogy egyes oldalak, amelyek megjelennek a menüben ne legyenek kattinthatóak, és csak az ő aloldalaikra (almenüikre) lehessen kattintani.
 2. Olyan megoldás kell, amivel az egyes oldalak helyett a menüben egy megadott URL cím jelenik meg. Lehetőleg ez is plugin legyen.

  Előre is köszönöm a segítséget.

Nem tudom, hogy ez:

http://forum.word-press.hu/topic/3108-wp-css-dropdown-menu/page__view__findpost__p__26266

tudja-e?

Én most tesztelgetem…

(de biztos van sok, csak keresni kell):wink:


'e1' wrote on '2010-02-03:
2. Olyan megoldás kell, amivel az egyes oldalak helyett a menüben egy megadott URL cím jelenik meg.
Ezt nem nagyon értem ... itt valami külső URL-re gondolsz? Vagy a WP-n belülire??

gondolom az oldal-link szövegét szeretné átírni sajátra…pl. az oldal címe: Első oldalam

A menüben is így jelenik meg (Első oldalam), viszont ő azt át szeretné írni, pl: Első próbálkozásom -ra a link szöveg.gondolom…

Nem. Olyasmiről van szó, hogy a menüben lesz olyan menüpont, hogy Média, és az alatt legördülő (al)menüpontok gyanánt pedig Képgaléria és Videók. Előbbinek egy külső Picasa oldalra kell mutatnia, a másodiknak pedig a YouTube-ra, szóval külső hivatkozásokról van szó. A másik dolog pedig az, hogy a Média menüpont ne legyen kattintható, azaz ne működjön mint link.

sidebar.php
 • Média • Jutyub • Picasa • listcat..

  " … az alatt legördülő (al)menüpontok … "

  hgrg megoldása nagyon jó, (csak én abban seholse látok legördülő-menüt,de lehet, h tévedek)

  :slight_smile: :rolleyes:

  A legördülő menü a témában van. Az a baj, hogy a fenti megoldás nem túl elegáns és nem lehet a médiát a menöpontok közé, csak elé vagy után rakni, ami számomra feltétel. A kódot a témába meg tudom írni, de nem így akarom megcsinálni, mert mások is fogják ezt az oldalt használni.

  pedig jelen esetben nincs más lehetőség - az oldalak php kódja közé nem fogsz tudni az adminból linket beszúrni.

  Még ha elé, vagy után szeretnéd adminból megoldani…, arra biztosan van plugin, de közé csak manuálisan fogod tudni berakni (törlöd az egész oldalak php kódját, majd az egészet manuálisan létrehozod)

  Csinálsz egy új Link Kategóriát, és ez alá teszed be a linkeidet admin oldalon,

  a sidebar.php -d ba pedig beteszed ezt a kívánt helyre:

  Code:

  Ez feltételezi, hogy media lesz a link kategória slugja.

  vagy megírhatod a teljes menüt kézzel laugh.gif

  @hgrg: :smiley: :smiley:

  Amugy hgrg-nek igaza van, mégha viccesen fogalmazott is. Előbbutóbb választani kell: az ember vagy tényleg nekifekszik és igyekszik kicsit megtanulgatni a php-t, vagy beéri a kevésbé elegáns, de működő megoldásokkal …  Ha én a saját témámon eddig minden bajomat meg tudtam volna elegánsan oldani, akkor most naponta meghajolnék 5x kelet felé. De nem tudtam. És én se csak saját magamnak csinálom a WP alapú weboldalamat. Igyekszem tanulgatni, utánaolvasni, de az időmnek is, amit erre fordithatok, vannak határai (melózni is kell néha). Igy sokszor kénytelen vagyok beérni egyáltalán nem elegáns, de működő megoldásokkal :wink: