nem jön vissza a grafikus szerkesztő felület

KedvesSzerkeszt


Harmadszor fordul ela következhiba. Az oldal szerkesztése alatt, a frissítés után, nem jön vissza a grafikus szerkesztfelület. Elsalkalommal újra töltöttem az aktuális WordPress verziót, a sablont is beleértve. (WordPress 4.0 verzió, Twenty Twelve Child sablonnal.) Nem vezetett eredményre. Végül bemásoltam a tartalmat egy új oldalba. Így a probléma megoldódott.

A kérdésem, hogy van-e jobb megoldása a hibának, hiszen új hivatkozás keletkezett, ami sok szempontból nem szerencsés.

Másik kérdés, hogy meg tudom-e adni az eredeti hivatkozást az új oldalnak, valamilyen trükkel?

A problémás oldal: http://ostorosagnes.hu/?page_id=1892

és a másolat oldal: http://ostorosagnes.hu/?page_id=2015


Köszönöm a segítséget! Ostoros Ágnes

Van bővítmény, ami a grafikus szerkesztőt érintheti?

syska wrote:
Van bővítmény, ami a grafikus szerkesztőt érintheti?
photo-gallery, szintén frissített

Próbáld meg kikapcsolni és úgy ellenőrizni.

syska wrote:
Próbáld meg kikapcsolni és úgy ellenőrizni.
Kikapcsolás után több oldalt is megnéztem, mind a html szerkesztővel jelent meg, ami gondolom, normális. A rontott oldal is, de továbbra is olvashatatlan, illetve az egész kijelölése után látszik csak a szöveg. (Gondolom, hogy valamitől fehérré vált a betűszín!?) A javított oldalon viszont képes, szöveges maradt. Visszakapcsolás után, minden az eredeti módon. A hiba is.

Lehet, hogy a grafikus felületre valamilyen Word-szerkesztős szöveget másoltál?Az is lehet, hogy valami beillesztésed nem sikeres. A Mystat beillesztése? Kapcsolj ki minden bővítményt, és úgy próbálkozz az alapsablonnal.

Csinálok egy teljes mentést, utána megpróbálok mindent kikapcsolni.Ha jól értem, ugyanabban az ablakban kell folytatnom a beszámolót, mint amelyikben abbahagytam. :rolleyes:Minden szöveget kimásolok jegyzetnek és onnan copy-paste-olok.Kikapcsoltam mindent, kijelentkeztem, bejelentkeztem, visszakapcsoltam. Való igaz, hogy több hivatkozás volt egy szövegdobozban, de ez eddig nem okozott gondot. Most szétszedtem és átrendeztem a widgeteket.

Sajnos, a helyzet változatlan.