Hello!
Kezdő felhasználó vagyok, de mielőtt nekikezdtem a telepítésnek mindent elolvastam és mindent megnéztem videón, ami elérhető volt. Magával a telepítéssel nem is volt semmi gond. Mind úgy ment, ahogy kell. Ha megnyitom az oldalt, az be is jön, de amikor be akarok lépni a kezelőfelületre, ahol a vezérlőpultom és stb.-m található, akkor a felhasználó nevem és jelszavam megadása után a bejelentkezés gombra kattintva csak elfehéredik a képernyő és semmi. Nem tölt be semmit, nem ír ki semmit. Fent a cím sorban megjelenik ugyan, hogy login.php a weboldal címe után, de egyéb semmi.
Domain-zóna tárhelyem van és nem tudok mit kezdeni ezzel a hibával.
Nagyon fontos lenne, hogy megoldjam a hibát.
Aki tud, kérem segítsen!
töltsd le újra a telepítőcsomagot, tömörítsd ki, és másolj fel újra minden fájlt.
már feltettem 3x, sőt megpróbáltam régebbi verzióval is, de a helyzet ugyan az!
mi az a domain zóna? ingyenes tárhely?
nem ingyenes tárhely.meg másoknak is voltak már gondjai velük http://forum.word-press.hu/topic/3397-domain-zona/page__pid__29243__st__0&#entry29243
nos, ha már másoknak is volt gondja velük, akkor mire vársz még?
Beszéltem a tárhelyszolgátatómmal és azt javasolta, hogy a hibát a word-press programban keressem, mert a tárhelyemmel semmi gond! Ami valószínűleg igaz is, mert telepítettem egy joomla programot, ami simán fut! Mit tegyek? Nekem a wordpress kellene, mert ahhoz értek jobban!
Tipp?
Nincs CURL támogatás az oldalon, alacsony a memória limit.
Ugyanis 64 megabyte kell woprdpress 2.8 felett.
CURL pedig az admin widgetekhez.
Ellenben az ilyen logikus okfejtéseken gondolkozz már el, hogy ha a WordPress szar, miért használják világszterte legalább 20.000.000-an?
Mert menő
Ki mondta, hogy szar? Csak annyit mondtam, hogy a word-press nem megy és arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem, mert nekem is az kellene. És ezzel CURL támogatással mit kell kezdeni? Vagy csak simán töltsek le egy 2.8-nál korábbi verziót és azt telepítsem?
Nem, korábbi verziót semmiképpen sem. Tégy annyit, hogy cserélj szolgáltatót.
Azon a cáfolhatatlan tényen kívül, amit DjZoNe is említett, eleve fenntartással kell fogadni azt a szolgáltatót(?), aki letréflizik egy terméket, mintegy ezzel bizonyítván, hogy nála minden rendben van.
Innen üzenjük, hogy egyáltalán nincs rendben nála sok minden. Szerverközpontot nem asztali PC-kből kell összerakni, memóriakártya helyett sem teszi meg a piros hetes. (Nem azt mondom, hogy nála így van, de ha egy WP nem fut el hibátlanul a vasukon, akkor nagy a kehe náluk.)
Értem! Köszönöm a tanácsot!
Nem tudnátok ajánlani valami megbízható tárhelyet? Mondjuk olyat, amit legalább egyszer ki is próbáltatok word-pressel!
maxer.hu, hostgator.com, unas.hu, gyumolcstarhely.hu ezekkel garantáltan nincs baj. A Hostgatort sokan dícsérik, azzal nem volt még közöm, a másik hárommal már igen, és egyikkel se volt gondom WP ügyben.
Hali leni,
Ugyanezzel a problémával szembesültem. írtam az info@domain-zona.hu -ra egy levelet, melyben leírtam a problémámat. 2 nap múlva megjött a válasz, hogy a wp config fálj nem volt jól elmentve. (hogy mi nem volt jó, az nem derült ki… legalábbis számomra. amit láttam utólag benne, hogy az eredeti config fájlban a csillagozott megjegyzéseknél volt sortörés. ez okozhat hibát…)
Azóta működik. Ennyi. Nem tudom kivel beszéltél telefonon, de tanácsként csak annyit: a problémák írásos közlése mindig előrébbmutató, mint a telefonálás.
Remélem segítségedre voltam.
De jó neked hogy a domain zóna két napon belül válaszolt, nekem két hét kell bármit is kérdezek, hogy kinyissák az átkozott szájukat.
Nem tudnátok ajánlani valami megbízható tárhelyet? Mondjuk olyat, amit legalább egyszer ki is próbáltatok word-pressel!
megacp.com . két különböző tárhelyem is van ott, mindegyiken több WP. különösebb gond nincs, és nem tartom őket drágának.
De jó neked hogy a domain zóna két napon belül válaszolt, nekem két hét kell bármit is kérdezek, hogy kinyissák az átkozott szájukat. :angry:
Ha nem tűnt volna fel: # Hozzászólás: 1
Maxer.hu-t és Hostgator.com-ot tudom ajánlani fenntartás nélkül.