Nem jelenik meg a vezérlőpult!

Hello!

Kezdő felhasználó vagyok, de mielőtt nekikezdtem a telepítésnek mindent elolvastam és mindent megnéztem videón, ami elérhető volt. Magával a telepítéssel nem is volt semmi gond. Mind úgy ment, ahogy kell. Ha megnyitom az oldalt, az be is jön, de amikor be akarok lépni a kezelőfelületre, ahol a vezérlőpultom és stb.-m található, akkor a felhasználó nevem és jelszavam megadása után a bejelentkezés gombra kattintva csak elfehéredik a képernyő és semmi. Nem tölt be semmit, nem ír ki semmit. Fent a cím sorban megjelenik ugyan, hogy login.php a weboldal címe után, de egyéb semmi.

Domain-zóna tárhelyem van és nem tudok mit kezdeni ezzel a hibával.

Nagyon fontos lenne, hogy megoldjam a hibát.

Aki tud, kérem segítsen!

töltsd le újra a telepítőcsomagot, tömörítsd ki, és másolj fel újra minden fájlt.

már feltettem 3x, sőt megpróbáltam régebbi verzióval is, de a helyzet ugyan az!

mi az a domain zóna? ingyenes tárhely?

nem ingyenes tárhely.meg másoknak is voltak már gondjai velük http://forum.word-press.hu/topic/3397-domain-zona/page__pid__29243__st__0&#entry29243

nos, ha már másoknak is volt gondja velük, akkor mire vársz még?

Beszéltem a tárhelyszolgátatómmal és azt javasolta, hogy a hibát a word-press programban keressem, mert a tárhelyemmel semmi gond! Ami valószínűleg igaz is, mert telepítettem egy joomla programot, ami simán fut! Mit tegyek? Nekem a wordpress kellene, mert ahhoz értek jobban!

Tipp?

Nincs CURL támogatás az oldalon, alacsony a memória limit.

Ugyanis 64 megabyte kell woprdpress 2.8 felett.

CURL pedig az admin widgetekhez.

Ellenben az ilyen logikus okfejtéseken gondolkozz már el, hogy ha a WordPress szar, miért használják világszterte legalább 20.000.000-an?

Mert menő :smiley:

Ki mondta, hogy szar? Csak annyit mondtam, hogy a word-press nem megy és arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem, mert nekem is az kellene. És ezzel CURL támogatással mit kell kezdeni? Vagy csak simán töltsek le egy 2.8-nál korábbi verziót és azt telepítsem?

Nem, korábbi verziót semmiképpen sem. Tégy annyit, hogy cserélj szolgáltatót.

Azon a cáfolhatatlan tényen kívül, amit DjZoNe is említett, eleve fenntartással kell fogadni azt a szolgáltatót(?), aki letréflizik egy terméket, mintegy ezzel bizonyítván, hogy nála minden rendben van.

Innen üzenjük, hogy egyáltalán nincs rendben nála sok minden. Szerverközpontot nem asztali PC-kből kell összerakni, memóriakártya helyett sem teszi meg a piros hetes. :wink: (Nem azt mondom, hogy nála így van, de ha egy WP nem fut el hibátlanul a vasukon, akkor nagy a kehe náluk.)

Értem! Köszönöm a tanácsot!

Nem tudnátok ajánlani valami megbízható tárhelyet? Mondjuk olyat, amit legalább egyszer ki is próbáltatok word-pressel!

maxer.hu, hostgator.com, unas.hu, gyumolcstarhely.hu ezekkel garantáltan nincs baj. A Hostgatort sokan dícsérik, azzal nem volt még közöm, a másik hárommal már igen, és egyikkel se volt gondom WP ügyben.

Esetleg még megacp.com, nekem most náluk fut 4 oldalam is. Egész olcsók, és nincs vele gondom.

Hali leni,

Ugyanezzel a problémával szembesültem. írtam az info@domain-zona.hu -ra egy levelet, melyben leírtam a problémámat. 2 nap múlva megjött a válasz, hogy a wp config fálj nem volt jól elmentve. (hogy mi nem volt jó, az nem derült ki… legalábbis számomra. amit láttam utólag benne, hogy az eredeti config fájlban a csillagozott megjegyzéseknél volt sortörés. ez okozhat hibát…)

Azóta működik. Ennyi. Nem tudom kivel beszéltél telefonon, de tanácsként csak annyit: a problémák írásos közlése mindig előrébbmutató, mint a telefonálás. :slight_smile:

Remélem segítségedre voltam.

De jó neked hogy a domain zóna két napon belül válaszolt, nekem két hét kell bármit is kérdezek, hogy kinyissák az átkozott szájukat. :angry:

'leni' wrote on '2010-05-05:

Nem tudnátok ajánlani valami megbízható tárhelyet? Mondjuk olyat, amit legalább egyszer ki is próbáltatok word-pressel!

megacp.com . két különböző tárhelyem is van ott, mindegyiken több WP. különösebb gond nincs, és nem tartom őket drágának.

'Efrud' wrote on '2010-05-14:

De jó neked hogy a domain zóna két napon belül válaszolt, nekem két hét kell bármit is kérdezek, hogy kinyissák az átkozott szájukat. :angry:

Ha nem tűnt volna fel: # Hozzászólás: 1

Maxer.hu-t és Hostgator.com-ot tudom ajánlani fenntartás nélkül.