Nem jelenik meg a thumbnail sehol!

Sziasztok ,

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy az oldalamon sehogyse tudom rábirni hogy kirakja a thumbnail-eket. már probáltam plugginal is de semmi!

ennyi az eredmény minden képnél:

[attachment=1561:Képernyőfotó 2012-04-16 - 11.21.50.png]

[attachment=1581:Képernyőfotó 2012-04-16 - 11.21.58.png]

Ahol meg alapból nincs kép a cikkbe ott meg probléma nélkül kiadja a no image képet!

[attachment=1601:Képernyőfotó 2012-04-16 - 11.29.22.png]

Segitségeket előre is köszönöm!

ui: feedwordpress-en keresztül jönnek át a bejegyzések és a képek is! és az auto post thumnail plugginel probáltam hátha kirakja!

Esetleg egy linket tudsz adni? Sablon neve?

igen tudok linkelni : http://188.72.214.91/~mrstef/ de ez az ideiglenes cim mert még nem kaptam meg a véglegest! és a cikkek is csak tesztelés képpen vannak bent a forrásból!

a sablon linke pedig : http://demo.theme-ju…om/?theme=daily

a segitséget előre is köszönöm!

Ha megnyitom külön a “be nem jött képeket”, “src” érték szerint, akkor ilyeneket ír ki:

Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file ./cache/index.html because Permission denied in /home/mrstef/domains/miujsag.com/public_html/wp-content/themes/daily/timthumb.php on line 181

Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file ./cache/timthumb_cacheLastCleanTime.touch because Permission denied in /home/mrstef/domains/miujsag.com/public_html/wp-content/themes/daily/timthumb.php on line 437

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mrstef/domains/miujsag.com/public_html/wp-content/themes/daily/timthumb.php:181) in /home/mrstef/domains/miujsag.com/public_html/wp-content/themes/daily/timthumb.php on line 402

Mintha a /cache/ alkönyvtárnak nem lenne írható. Tedd 777 jogosultságúra a szervereden ezt a könyvtárat, próba gyanánt. Mert egyébként a képek útvonala jó lenne…

Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file ./cache/index.html because Permission denied in /home/mrstef/domains/miujsag.com/public_html/wp-content/themes/daily/timthumb.php on line 181

Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file ./cache/timthumb_cacheLastCleanTime.touch because Permission denied in /home/mrstef/domains/miujsag.com/public_html/wp-content/themes/daily/timthumb.php on line 437

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mrstef/domains/miujsag.com/public_html/wp-content/themes/daily/timthumb.php:181) in /home/mrstef/domains/miujsag.com/public_html/wp-content/themes/daily/timthumb.php on line 402

Mintha a /cache/ alkönyvtárnak nem lenne írható. Tedd 777 jogosultságúra a szervereden ezt a könyvtárat, próba gyanánt. Mert egyébként a képek útvonala jó lenne…

És ezt a /cache/ könyvtárat merre találom a szerveren?

Már volt ilyen problémám a sima képfeltöltésnél ott is átálitottat az upload mappát 777-re és ment!

átálitottam a cache mappát 777-re és a timthumb.php is átátliottam 777 re de ugyanaz a probléma áll még mindig fennt :frowning:

A warning -ok el is tűntek ezzel…, már tudja írni, amit neki kell.

De ez még nem elég neki, sajnos.

Nem lehet, hogy azért nem jelenik meg a kép, mert ~mrstef -nevű könyvtár nem létezik, ami most url ben van…? (Ez egy “látszólagos” url név, szerintem ez zavarja meg)

Olyan könyvátrban kersei a képet, ami nincs is valójában. (Ha a domain neve is meglesz, akkor lehet helyreáll!)

Igen erre én is gondoltam! Reménykedem benne hogy tényleg igy legyen! Csak az a gond hogy mult hét péntek óta a szolgáltatómnak nem sikerült elintéznie a domain cimet!

Tudna valaki abban segíteni, hogy miért nem tudok rendesen képet feltölteni. Addig jut el a dolog, hogy képfeltöltés 100% és utána átvált arra, hogy feldolgozás és onnan nem csinál semmit, ha rákattintok a mentésre akkor a nagy képeket felölti, viszont kis képek sehol nem jelennek meg. már az upload, és a theme mappán belüli cache, valamint az image upload mappát is átállítottam 777 és még sem megy.