Nem jelenik meg a pdf fájl...

Sziasztok, ha valaki tud segítsen!

Ha nagy baromságot írok, akkor bocs, én csak a tartalmat töltöm fel a honlapra, egy hozzáértő barátom segítségével, de erre a dologra nem tudja a megoldást. 3.3.1-es Wp verzió, Elegant Themes 13floor 1.0 sablon. Eddig simán tudtam pdf tartalmat feltölteni az oldalakra úgy, hogy az meg is jelent alatta a nevével aláhúzva a következő módon: oldal szerkesztése - a kívánt helyre kattintottam - az ikonok felett a “Feltöltés/Beillesztés” - média fájl hozzáadása saját gépről - majd bejegyzésbe illesztés , Egy ideje azonban nem sikerül, csak a fájl neve jelenik meg aláhúzva(ha rákattintok megjelenik a tartalom), a tartalom nem.

Valakinek van valami ötlete?

ékezetes betű és szóköz ne legyen a pdf fájlnévben!

Hello Mano!

Nem jó, ezt már próbáltuk, ékezetek és szóköz nélkül sem jelenik meg, csak a neve aláhúzva. Sajnos…

mutasd

megoldást próbáltad már? Én ezzel szoktam kitenni a PDF-et az oldalra. Gyönyörűen beágyazza.

Halló!

Végül is megoldottuk, mégpedig úgy, hogy HTML nézetben a kívánt helyre bemásoltunk egy működő, még régebben beillesztett pdf parancssorát, majd egyszerűen kicseréltük a linket a megfelelőre.Működik!

Én ezt használom. Szintén HTML nézetben. Eddig tökéletesen működött.