Üdvözlök mindenkit!
Kis segítségre szorulok, mert végleg elvesztettem a fonalat. Az történt, hogy először a tárhelyemen csináltam egy wp mappát, oda voltak bemásolva a wordpress filejai, viszont így csak domain.hu/wp url-el tudtam belépni. Most letöröltem az egészet, és a wordpresst közvetlenül a gyökérkönyvtárba tettem, így elvileg nem kell a /wp-t beírni a honlap megnyitásához. Admin felületen nincs is gond, de most más böngészőből nem lehet megnyitni a honlapot. Valamit biztosan elrontottam, csak most már azt nem, hogy mit.
Esetleg van olyan, hogy nem nyilvános még a honlapom? És ha igen ezt hol tudom nyilvánossá tenni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Zoli
Az adatbázist is törölted, vagy létrehoztál új adatbázist? Telepítettél új sablont?
A teljes adatbázist nem töröltem, csak a wp mappát, de azon kívül csak 1-2 php file volt azt hiszem, amit alapból azt hiszem a tárhelyszolgáztató rakhatott rá, legalább is úgy emlékszek. utána pedig a letöltöttem a wordpresst megint, és a fileokat a gyökérkönyvtárba másoltam rögtön.
Egyébként most működik, mert kikapcsoltam a Wordfence Security bővítményt, lehet hogy az zavart be valamiért.
Van már használatban a BulletProof Security, gondolom az is teszi elegendő.
Sablonnak visszatettem ugyan azt, ami volt előtte.
Remélem nem nagyon kutyultam össze semmit.
Ha működik, akkor minden rendben van. Nem szükséges két biztonsági bővítmény, márcsak azért sem, mert össze is akadhatnak.
Köszönöm a segítséget!
Tényleg megoldódott a probléma, lehet, hogy összekavarodott a két bővítmény.