Nem elérhető weboldal

[attachment=0:ud097hem]Ashampoo_Snap_2016.01.16_22h56m21s_001_.png[/attachment:ud097hem]



Sziasztok!



Egy ideje az a problémám, hogy gyakran (hetente 1-2 alakalommal) a következő üzenet jön a Jetpack monitortól:




Jetpack Monitor is on the job, keeping tabs on http://viztisztitoguru.hu. During our last check on Saturday, January 16, 10:10 pm, we noticed that your site was down.

If you’re concerned about your site’s status, you might want to get in touch with your hosting provider. We’ll continue keeping track, and will let you know when your site is up and running again and the total downtime.



Tehát nem elérhető(ek) a honlapjaim. Ez a riasztás természetesen megérkezik az összes weboldalamra és természetesen egyik sem elérhető. A probléma általában magától megoldódik valamikor 10 perc alatt, de néha hosszú órák is eltelnek.

A tárhely szolgáltatóm nem tud mit kezdeni ezzel, hiszen rendszeresen előfordul...


Az oldalak betöltésénél pedig a mellékelt képen látható képernyőkép fogad.


Szerintetek hogyan tudom elkerülni a továbbiakban ezt?

  1. Mond valamit az error log? (cpanel alatt megtalálod)
  2. Szintén cpanel: nézd meg, hogy támadják-e az oldalt - látogatottsági statisztika: idegen ip-kről login próbálkozások
  3. “Open Zone Transfer Detected” - a dns-nél. Emiatt elképzelhető, hogy eléggé támadják a szervert. (Ezt a szolgáltatónak meg kellene oldani.)

Nincs cpanelem, deirect admin van.
Átadom az infót a tárhelyesnek és remélhetőleg megszűnik ez a folyamatos probléma.

Ez tárhely gond lesz akkor.

Ha pedig alig férsz hozzá bármi log-hoz, akkor nem is a legjobb szolgáltató.

Helló!

A problémám a következő:

Egy aldomainen lévő WP oldalam (horrortura.horrorpolobolt.hu) aloldalai nem jelennek meg, sem előnézetben, sem ha linkről akarom megnyitni. A kezdőlap viszont megjelenik, ha beírom az imént említett url-t.

Felvettem a kapcsolatot a domain és tárhely szolgáltatómmal, ami a FORPSI.HU, de a verzió frissítésén kívül nem tudtak mit tenni. A hiba 2 napja áll fenn, és pont 2 napja hajtott végre a FORPSI egy domain átirányítást, ami egy másik aldomainemet érintette (ezt, mint kiderült hibásan tették, de ez egy külön téma). Érinthette-e bármilyen szinten, bármilyen hiba miatt ez az átirányítás a horrortura.horrorpolobolt.hu aloldalait? Ugyanezt a kérdést feltettem a FORPSI-nak is, de ők azt mondták, ez a WP hibája lehet.

Eléggé laikusnak érzem magam a témában, tehát megkérdezném, hogy vajon az befolyásolhatja-e a rendszer helyes működését, hogy az aloldalak nincsenek kategóriákba szedve, és menüpontok sincsenek, stb., hanem minden aloldal “csak úgy van” (ennek egyébként megvan az oka, és nem tervezek rajta változtatni).

Előre is köszönöm a segítséget!

Mellékelem a screenshot-ot a hibakóddal.

 

Szerintem a sablon nincs rendesen felkészítve a testreszabóra.