Nem elérhető a blogom!

Segítsetek, teljesen kétségbe vagyok esve!

Egyik napról a másikra nem elérhető a blogom!

Nagyon sok (számomra) fontos bejegyzést írtam és természetesen nem csináltam mentést, miért is csináltam volna? Gondolom ftp-n keresztül nem lehet őket lementeni…

Mit csináljak?

Az biztos, hogy nem a szolgáltatóval van baj, mert a másik oldalam is ugyanott van, és az bejön.

A blog címe: http://ancsoca-blog.cjb.hu

Tettél fel valami új plugint esetleg?

Nem, egyik nap este írtam blogot, semmi szokatlan, aztán másnap amikor megint léptem volna be, nem jött be az oldal.

Van phpmyadmin elérésed a szolgáltatódnál? nem ismerem őket.

Elvileg van. Megpróbáltam belépni, de azt írta ki, hogy a szerver nem válaszol.

Akkor nem a te blogod a rossz, hanem a szolgáltatód gyengélkedik. Szerintem írj nekik.

Végre egyszer megvártam, hogy “betöltsön”, ezt írta ki: Error establishing a database connection. Már elég sok bajom volt velük, írtam is nekik, soha nem válaszoltak. Majd megoldódik, remélem. Köszönöm a segítséget!

Biztosan az ő saruk! :S hát free szolgáltató.

Igen én is épp néztem… csak elcsámborogtam a fórumon és nem küldtem be:)…

OFF:Cjb-vel nemtudom mennyire vagy megelégedve, de nem zavar a nagy reklámcsík fennt?(vagy reklámmentesítesz? :slight_smile: )

Helló! Semmi gond nincs a blogoddal! Egyszerűen csak leállt a szerverük, semmi olyan oldal nem elérhető, mely php-t használ. Az enyém se. Pedig arra sem került fel semmi új. Nyugalom! Nincs mit tenni, várni kell. (Most gondolkodóba estem, hogy a megvásárolt tárhelyemre töltöm fel aldomainba a blogom.)

Hát a linkjeimnek _top a megjelenítési helye, szóval így a főoldalon még ott van a csík, de utána már eltűnik. Sajnos ezt a blognál nem tudtam megcsinálni, bár annak a linkjét külön nem “reklámozom” sehol, szóval ha valaki odatéved, az csakis az oldalamról tud, ott meg a link ugyanilyen _top-os a megoldással van. Na, ma nem tudok fogalmazni, bocsi, ha tök értelmetlen. :smiley:


'BoGár wrote:

Helló! Semmi gond nincs a blogoddal! Egyszerűen csak leállt a szerverük' date=' semmi olyan oldal nem elérhető, mely php-t használ. Az enyém se. Pedig arra sem került fel semmi új. Nyugalom! Nincs mit tenni, várni kell. (Most gondolkodóba estem, hogy a megvásárolt tárhelyemre töltöm fel aldomainba a blogom.)[/quote']

Köszönöm, most még jobban megnyugodtam! :)


Hát aki megteheti...:D

Haliho!

Ügyes kis húzás :D… Ismerősöm is próbálkozik cjb-vel, de sajna wordpressel még nem sikerült megoldani ezt a reklámkérdést. A lerírásod pedig teljesen érthető ne aggódj :slight_smile:

Remélem tapasztaltad, hogy hétfő délután óta újra működnek az oldalak.