Néhány kérdés egy blog üzemeltetéséhez

Egyelőre csak tájékozódni szeretnék. Idővel szeretnék a testvéremmel egy saját url című blogot nyitni.

  1. Ajánljatok olyan szerver hosting szolgáltatót, ami informatikusi szemszögből kiváló! Napi több millió lapletöltéssel számolunk, az ár másodlagos szempont.
  2. Ajánljatok all in one biztonsági plugint! Tudom, hogy ha sok ingyenes biztonsági plugint feltelepítek a Wordpressre, akkor ingyen is megúszhatom, de ez nem cél. Ill. egy minimális CHMOD engedélyek, és egy megfelelő .htaccess parancsfálj szükségesek még, de azt megoldom magam is.
  3. Reklám plugin ajánljatok nekem! Olyan kellene, ami IP-cím alapján képes különböző reklámokat egyidejűleg megjeleníteni. (Pl. Magyarországon és a szomszéd államokban magyar nyelvű reklámot jelenít, az összes többiben meg angol nyelvűt.) Az oldal bármely részén el lehessen helyezni a reklámot. (pl. Egyet a poszt alján, egyet az oldaldobozban, egyet a "főoldalon".)
  4. Kommentelési rendszer kialakításával kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet megoldani, hogy egyszerre legyen egy Disqus komment plugin legyen a pórnépnek, meg mondjuk egy előre regisztrált, előre meghívott komment részleg a 2 bloggernek, meg a magyar közéleti, szakmai személyiségeknek, sajtónak?
  5. Ha vannak egyéb tippek, szívesen várom,de visszamenőlegesen olvasom a magyar közösség cikkeit, úgyhogy annyira az nem szükséges.
Köszönöm előre is a válaszaitokat!