Ne legyen elvesztett jelszó funkció

Jó reggelt mindenkinek!Segítsetek nekem légyszíves hogyan tudnám az elveszett jelszó funkciót törölni, vagy legalább úgy módosítani, hogy aki rámegy arra, hogy elfelejtette a jelszavát és kér egy újat, akkor ne generáljon a rendszer neki újat, hanem az admin tudjon adni csak!

Tudom, ez nem túl felhasználóbarát dolog de rákényszerültem:1 hét alatt egy gennyláda 3x feltörte az oldalam. Mára már egész jól bebiztosítottam az oldalam ellene, 2-3 napja vannak próbálkozásai de sikertelenek egyelőre.


  • megcsináltam azt is, hogy megváltoztattam a jelszavát, de persze kért egy újat a rendszertől, és próbálja küldözgetni a hülye scriptjeit kommenten keresztül, de ki van védve egyelőre.    És ekkor jött az ötlet, hogy ne tudjon automatán jelsztót kérni. Aztán amikor már végre ráun az oldalamra, visszaállítanám.

Miert nem torlod a felhasznalok kozul es tiltod le a regsiztraciot?

Erre már én is gondoltam :wink: De nem szeretném a regisztrációt lezárni, azzal kicsesznék mindenkivel szerintem.Arra is gondoltam, hogy a regisztrációt meghagyom, de admin jóváhagyásával, de valahogy most ezt az opciót sem találom.Egyszer már töröltem ezt a szemetet. De persze visszajött, és amíg ugyanezzel a névvel bent van és nem próbálkozik valami teljesen más átlagos névvel és címmel, addig vagyok én jobb helyzetben úgy érzem. Mindig ugyanazt a nevet és e-mailt használja, ugyanazt a scriptet, stb…

Senki többet? :slight_smile:


'jaycee1981' wrote on '2010-09-26:Arra is gondoltam, hogy a regisztrációt meghagyom, de admin jóváhagyásával, de valahogy most ezt az opciót sem találom.most végignéztem á-tól z-ig, de nem találok ilyen opciót sehol.

annyi az ötletem, hogy tiltsd le a regisztrációt és irj ki egy tájékoztató szöveget valahová, hogy csak úgy lehet regizni, ha előtte tőled mailban kérik. igy te regisztrálod be és adsz neki jelszót. hátha beválik ... nekem egyszer jól működött igy.

Köszönöm válaszod. Sajnos egészen ideáig én sem találtam semmi olyan lehetőséget, hogy azt az opciót letiltsam.