Ne frissítsd a buddypress plugint

HelloA buddypress idén áprilisában született és még gyerekcipőben jár.

Történt hogy a 1.1 verzióban tejesen átszabták a sablon struktúrát.1.03 verzióig a telepítés a következő képen ment plugint letöltötted és a bp-themes könyvtárt át kellett mozgatnia a wp-content be, volt egy tagsági sablon és egy fősablon.1.1 től az bp-themes -ben található két könyvtárat át kell mozgatni a wp-content/themes könyvtárba és a régi sablonokat kukázhatod.És a lényeg a régi sablonok “fehér halállal” reagálnak erre a változásra. :angry:Sablonokba idáig sem dúskáltunk (én 16 találtam), de most írd és mondd 2 azaz két sablon működik abból az egyik nagyon ronda.

Összegezve ne nyomjál rá a automatikus frissítésre.

Ha már megtetted akkorinnen töltheted le a 1.03 verziótAz újabb verziókban jó néhány klassz tartalom van, de ha használni akarod akkor készülj fel hogy sablont kell csinálnod.András

Megnézhetnék valahol magyar weblapon ilyen buddypress plugint működés közben? Persze, nem az adminra gondoltam…


'hitetlen' wrote on '2009-10-08:
Megnézhetnék valahol magyar weblapon ilyen buddypress plugint működés közben? Persze, nem az adminra gondoltam...
Szia

A wpvideo.hu vagy a Ipblogok.com ki tudod próbálni.

Regisztrálj be nyugodtan.

András

Köszi a segítséget, valószínüleg ez okozta azt a hibát, hogy a wp-signup-php oldal üresen jelent meg, magyarul nem engedett regisztrálni.

Igen ez okozta a hibát! Jobban körül kellett volna néznem és akkor nem cseszek el pár órát…

Gyere hitetlen! Priviben adom az admint is. Meg a többit is, csak kérek egy emailt - priviban, ben, tól, től, nak, nek, stb. :slight_smile:

thx - privát ment.

De hát sirály. megsasoltam… tényleg lenyűgözött.

De most ez hogy is van? Mert most azt láttam, hogy az új blogok új aldomain alá kerülnek…, mint pl. a blog.hu -n…

Na, most vagy ez a buddypress is tudja ezt (?) vagy ezt csak a WP MU-val lehet használni?A másik kérdésem, hogy akkor most ehhez a buddypress-hez 2 darab sablon érhető el… - de hol? A kezdő domain alá? És nem pedig a létrehozott kis aldomain blogokon? Vagy az aldomain blogokokra is csak két sablon érhető el?Illetve következtetésképpen: ha a buddypress ennyire egyedi sablon specifikus, akkor már meglévő weblapom-sablonom alá felesleges is kipróbálnom, úgy sem fog menni?Na még egy a végére…

A buddypress valójában közösségi funkciókat ad a fődomain-ra, igaz (és “semmi” több)? A WP MU pedig az aldomain blogok létrehozására lett kitalálva…, így van?

A WP MU önmagában is fut, a buddypress pedig nem. A buddypress csak a WP MU alatt fut… ?Mert akkor lehet, hogy nekem elég lenne a WP MU…, ámde olyanokat olvastam tőletek, hogy 1-2 hónapon belül a szimpla WP-t összevonják a WP MU projetel, és azután már a szimpla WP is képes lesz arra, amire a WP MU (?)Na, mert akkor megvárom ezt az összevonást…, addig talonba teszem ezt az elképzelésem…

Na most ez úgy képzeld el mint a sima wp-hez egy all in one seo pack plugin. A buddy is az tulajdonképpen. Önmagában ő sem tud működni csak MU-val.Buddy alá sablont igen nehéz még találni de van egy kettő. Pl a buddydress.com-on is. Meglévő sablonod nem fog működni vele. Ez úgy van ,hogy buddynak van egy home és member sablon része. A sablonban vannak egyedi kódok ami ugye buddypresshez kapcsolódnak, ha ezek ugyebár hiányoznak belőle akkor nem tudod adni azt az élmény, de szerintem ezt nem kell részleteznem. Mivel összekapcsolódik a MU-val így fogjuk fel úgy eggyé válnak. Kiegészíti a MU “regelj blogot” szolgáltatását az általad említett közösségi funkciókkal. A MU és a WP össze fog olvadni és a wordpressen belül választható lesz a multi júzeres funkció. Tehát egy wp képes lesz arra mint most a MU.

Már alig várom!!!:))))

Köszi Efrud, akkor megvárom az összeolvadást…

Nah erre én is kíváncsi vagyok/leszek, bár szerintem megvárom ezt az összeolvadást! :rolleyes:


'András7777' wrote on '2009-10-07:
Hello
Összegezve ne nyomjál rá a automatikus frissítésre.


Ha már megtetted akkorinnen töltheted le a 1.03 verziót

Az újabb verziókban jó néhány klassz tartalom van, de ha használni akarod akkor készülj fel hogy sablont kell csinálnod.

AndrásErre látom mások is rájöttek, találtam egy ilyet ami ezt a hibát kívánja orvosolni.