Ne csináljak 1 Wordpress bemutatkozó oldalt ?

Kedves Főnökök,

Ha csinálnék egy hazai wordpress oldalakat bemutató oldalt - olyat amilyen régen is volt és sokaknak tetszett - akkor azt itt meg lehetne reklámozni? :smiley: :wub:

Hazai wordpress oldalakat bemutató oldal - igencsak hiánypótló dolog lenne, azt leszámítva, hogy - feltehetően - kellően beletörne a bicska, hiszen se szeri, se száma a wp honlapoknak.



Természetesen, egy kellő színvonalú, wp oldalakat népszerűsítő oldalt biztos, hogy a WordPress Magyarország Közössége szívesen “reklámozna”, figyelemmel kísérne.

Ha arra gondoltál, hogy a saját oldaladat szívesen bemutatnád, akkor azt ebben a témacsoportban megteheted, ahova az eredeti kérésedet áthelyeztem.

Nem a saját oldalamra gondoltam, hanem egy rendes bárki által használható, Wordpress motorral működő hazai odalakat bemutató oldal létrehozására. Tehát ahová fel lehet tölteni wordpress.org oldalak thumbnail főoldali képét és alatta néhány sorba leírni a jellemzőit és ezeket kategorizálni. Szívesen foglalkoznék ilyesmivel. De milyen sablont,pluginokat és domain nevet használjak ahhoz,hogy ide is megfelelő legyen mindenkinek? :o

A wordpress.org oldal a WordPress tartalomkezelő rendszer hivatalos oldala, beleértve az ingyenes sablonok és bővítmények kínálatának tárolóhelyét, a hivatalos blogját, a rendszer működésének leírásait, stb. A wordpress.org oldalakon nincsenek (a hivataloson kívül) blogok, honlapok.



A wordpress.com oldal amelyik a wordpress tárhelyszolgáltatója, ott lehet a világ minden zegéből és zugából blogokat, honlapokat, blogokat találni, akár ingyenes, akár fizetős kivitelben is (https://wordpress.com/start/domains).

A több tízmilliós tételből nem lesz egyszerű kiválogatni a hazai oldalakat.



Egy időben volt olyan, hogy az érdekesebb oldalakat a látogatók jelezték, volt olyan is, hogy saját magunk (Patai Laci) állított össze ilyen oldalakból egy “I love wordpress” oldalt, de a karbantartás, a figyelemmel kísérés, az újak születésének a régiek megszűnésének figyelemmel kísérése minden energiát elszívott, így - tudomásunk szerint- ilyen élő kezdeményezés jelenleg nincs.



Ha egy oldalt akarsz készíteni, akkor a sablontól kezdve a bővítményekig, a domain névtől a dizájnig mindent neked kell álmodni; te vagy a gazda, neked kell meghatározónak lenni a kérdésben - ha jól sikerül, sok látogatója és támogatója lehet.



Néhány sablon tartalmaz megoldásokat is, de legjobb, ha saját magad kódolod az egészet. Persze, egy-egy specifikus sablon is hozhat megfelelő eredményt, ha van kellő kitartásod, szorgalmad, akaratod, és nem nyűgnek érzed, hanem szórakozásnak.

És melyik lenne ez a specifikus sablon? Sajnos saját magam kódolni nem tudom. De egy már meglévő sablont tudok kezelni stb.

A wordpress.com nem érdekel, az tudom hogy más.

https://www.google.hu/search?q=best+wp+directory+theme&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=PZ0kVrrTAcX1avfcqOAL

Már készítem, nemsokára kész lesz :slight_smile:

Szia!



Várjuk! :slight_smile: Én nagyon kíváncsi vagyok!



András

KÉSZ! : http://neszivj.hu/ ‘Ne szívj hanem írj !’ Kategorizált Wordpress bemutató oldal PR5-ös főoldali megjelenés.

A 'FELTÖLTÉS ’ menüre kattintva bárki feltöltheti wordpress oldalának leírását linkkel és egy képpel ,majd a 12 kategóriából besorolhatja egybe vagy többe is. :o

Ne haragudj, de:

  • PR5-nek búcsút mondhatsz pár hónapon belül
  • Ez egy linkkatalógus, nem bemutató oldal. Avagy minden beküldött oldalról fogsz írni x sornyit? :slight_smile: (Ez jelentős munka, idő.)

A beküldő fog írni róla, ha meg nem akkor én.Akkor milyen sablont válasszak hogy bemutató oldal legyen linkkatalógus helyett? :slight_smile: Szeretek írni meg időm is van, nem gond. :smiley:

Úgy gondolom, a “KÉSZ” arra vonatkozik, hogy egy sablon (a lite verzió) telepítésre került, meg elkezdődött valamiféle rendezkedés (értsd: kategóriák kialakítása, kategória-tartalmak megjelölése).

Nyilvánvaló módon ez csak egy picike, első lépés, a végleges útig még sok mindent kell tenni.



Mindenképpen dicsérendő, hogy valaki annyira beleszeret a WordPress-be, hogy ezt az élményét szeretné megosztani a világgal, szeretné népszerűsíteni, hogy más is érezhesse az alkotás, a "bibelődés " csodálatos voltát.



Nincs semmi baj azzal, ha linkkatalógus formát választ valaki, ha a továbbiakban kellően sok munkát fektet bele, hogy látogassák az oldalt, hogy feliratkozzanak, hogy tényleg legyen egy olyanfajta gyűjtőhely, hogy “én is wordpress-t használok”.



Igen, én is azt mondom, hogy kell lehetőség pár bemutatkozó sor elhelyezésére (“A megoldásunkkal a Zabhegyező Tröszt életét mutatjuk be, különösen az új, áramvonalasított zabok szemkiválogatási technológiáját.” :slight_smile: " )



Ez az első lépés, a további 9.999 még vissza van, amihez sok sikert, kitartó munkát lehet kívánni!



Talán, a domain választás kellően szerencsétlen - szerintem -, hiszen a “Ne szívj”-ről kevesen asszociálnak a WordPress-megoldásokra, az emberek a legritkábban írják be a google-ba, ha wp-vel kapcsolatban keresnek valamit, hogy “ne szivj”, de az elején még egy új domain, arra költöztetés, nem okozhat gondot.

Köszi, ez jó értékelés. A domain csak véletlenül jött mert épp ez volt kéznél.

Most nem tudom mit kéne tennem ,hogy páran feliratkozzanak vagy elhelyezzék itt az oldalukat bemutatásra? :rolleyes:

Keressél egy jó domain-t, költöztesd át rá az eddigieket, a lite verziót (ha ez tetszik) cseréld prémiumra (vagy válassz másik, erősebb sablont), csiszold alaposan az egészet, tegyél hozzá facebook, google plus, twitter fiókokat, próbálkozz linkcserékkel, vadásszál magad is jó wp oldalakra, és kérd meg a gazdákat, hadd promotáld a megoldásaikat, légy türelmes, dolgozz sokat.

Most felküldtem rá egy szebb sablont :smiley:

A domain lehetne wordpressorg.hu :huh:

Ez az oldal nem tudná megtámogatni egy dofollow linkkel ha lecserélem a domainnevet?

A wordpress név használata engedélyhez kötött. Lehet, hogy szabad a .hu domain név, de nem ajánlom, ha nem akarsz konfliktusba kerülni a jogtulajdonossal.



Ha majd kiforrott az oldalad, és kellően hasznos, akkor bemutatjuk, de nem szoktunk ilyen módon támogatni senkit, hiszen ez még nem szolgálja a Közösség érdekét, csak akkor, amikor kész, fut, mint késen a vaj… :slight_smile:



Van még bőven tennivalód, és ne add fel soha a kétségbeesést!



Nem tudom, hogy mitől jobb, vagy szebb a Simplewox sablon, amelyet 2014. októberében alkottak és utoljára 2015. júliusban frissítettek?

Ne kapkodj! Dolgozz megfontoltan, elmélyülten. Majd, ha lesz igazán eredményed, amit kitűztél magadnak, akkor jelentkezz, akkor mutasd be, hogy mit tud(tok). Lesz még jó pár buktató, ne aggódj. :wink:

Köszi, akkor tényleg jobb ha más domain nevet keresek. :mellow:

Megvan még az Avada sablon is, állítólag az a legnépszerűbb és frissítik rendszeresen, feltehetem azt is. Csak túlzsúfolt sablonnak éreztem sok lényegtelen funkcióval teletömve azért nem használtam.

Ha valaki tud egy igazán jó sablont ajánlani erre a célra akkor megveszem ! :slight_smile:

Egyébként a magyar nyelvű keresési találatok a wordpress kulcsszóra tele vannak a wordpress szót tartalmazó domainnevekkel,ők mind illegálisan használják elméletileg? :o

Egy részük egészen biztos, de ezt tőlük kell megkérdezni. :wink:



Nekem az a véleményem: azért, mert más nem törvénytisztelő, attól én még lehetek az. (Természetesen, nem azért mert szent vagyok, hanem azért, mert van saját erkölcsi normám - ugyanúgy, mint másoknak. És az enyémbe nem fér bele minden. :slight_smile: )



Lehet, hogy sokan nem is tudnak róla, de lehet, hogy igen. Most megint sokaknak elmondtam.