Navigációs hiba ha ékezetes karakter van a felhasználó névben

Sziasztok !Van egy blogom ahol a felhasználók regisztrációt követően tudnak beküldeni tartalmakat. Az oldalon belüli navigációt a wp-be épített breadcrumbs szolgáltatja, a közvetlen linkeket " http://verseskonyv.hu/minta-bejegyzés/" szerint állítottam be. Irodalmi témájú honlapról van szó ahol a szerzők listáját az “amr users” bővítménnyel generálom. Eddig tökéletesen működött minden, de most egyszer csak, ha egy ékezetes karaktert tartalmazó nevű felhasználó regisztrál nem működnek a közvetlen linkek a felhasználó posztlistájához.Konkrét példa: ő egy új felhasználó : http://verseskonyv.h…lok/?listpage=2 Klement János nevű felhasználóA neve alatt ez a link van: http://verseskonyv.hu/?author=159 erre a linkre kattintva ezt az oldalt próbálja meghívni:http://verseskonyv.h…r/klement-jnos/, de ilyen nincs.

A poszt címe alapján listázható a beküldött tartalma: http://verseskonyv.hu/gazdag-szegeny/, ám a poszt fölötti közvetlen elérésű link

amit a breadcrumbs generál így néz ki: http://verseskonyv.h…ent-j%C3%A1nos/ ami szintén nem működik.Viszont ha manuálisan beírom így, ékezet nélkül: http://verseskonyv.h…/klement-janos/ akkor jó a link.

Ha a közvetlen elérésű linkeket beállítom alapértelmezettre (minta: http://verseskonyv.hu/?p=123) akkor a felhasználó lista linkje jó, de egy halom más link nem működik a widgetekben és a keresők sem találják meg az oldalakat, majd csak újraindexelés után…Nem az egyetlen ékezetes betűs felhasználóm, de a többinél tökéletesen működik minden. Mi lehet a hiba? És mi a megoldás?