Sziasztok!
Twenty Twelve sablont használok. Több naptárt is letöltöttem, aktiváltam, de nem jelenik meg sehol. A Widgetek között nem találom egyiket sem. Igazából csak egy egyszerű naptárra lenne szükségem az oldalsávban, ahol navigálni lehet a hónapok között.
Előre is köszönöm a választ!
Az alap widgetek között van egy Naptár, a bejegyzések naptára.
Köszönöm a választ. Az alapnaptár nekem nem jó, ezért letöltöttem a Schedule Posts Calendar-t és a WP FullCalendar-t.
Megjelennek a telepített bövitmények között, bekapcsolom, de sehol sem jelenik meg egyik sem.
Eseménynaptárat szeretnél, vagy micsodát? Mi az, hogy navigálni a hónapok között? Mint egy falinaptár? Nincs összefüggésben semmivel sem?
Alapvetően az a gondom, hogy telepítettem a Schedule Posts Calendar-t és a WP FullCalendar-t, ezek meg is jelennek a telepített bővítmények között. odáig rendben van, hogy bekapcsoltam őket. De nem jelennek meg az elérhető widgetek között, és lehetőséget sem találok arra, hogy valamelyik oldalba beilleszthessem ezeket. Hogy lehet ezeket oldalba beilleszteni?
Előre is köszönöm a választ.
A WP Full Calendar esetében a Vezérlőpult – Beállítások között van lehetőség a beállításokra, majd a beillesztésre.
A másik esetén nincs ilyen lehetőség, ott csak egy widget területen megjelenik a szöveges előjegyzés helyett a naptári előjegyzés.
Mit szeretnél megjelentetni a naptárral? Eseményeket? Akkor ezek közül válasszál: https://www.google.hu/search?num=100&newwindow=1&q=wp+event+calendar&oq=wp+event&gs_l=serp.3.0.0l10.377393.379495.0.382702.8.5.0.3.3.0.422.841.1j3j4-1.5.0…0…1c.1.64.serp…0.8.855.iyADmNUEsn8