Naponta törlődő oldal

Az alábbi hibával találkozom:Feltettem a www.drifting.hu -ra egy wordpresst és dolgozom vele egy hónapja azonban 2 hete minden nap az oldalról az összes cikk törlődik
  • miután ftp-vel visszatöltöm a korábbi mentést az oldal újra jó.    Sajnos nem vagyok otthon a mysql ban és a wordpress biztonsági kérdéseiben és értetlenül állok a hiba előtt.    Van valakinem tippje mit kellene csinálnom?    Köszönettel: S.R.K.

hümm. ftp-vel hogyan is lehet adatbázist visszatölteni?egyébként meg az ultranetnél kérdezz rá…

Csak simán vissza ftp-zem a mentést adatbázist nem töltök vissza , amint az ftp vel felment a mentés minden olyan mint előtte.

A helyén vannak a widgetek stb…

mit takar az, hogy “az összes cikk?”

Fehér lap fogad, vagy csak 0 bejegyzés és 0 oldal?

Fehér lap fogad (minden nélkül)

biztosan babrálsz a sablonnal > cannot modify header information közlemény, témák tömkelege szól már róla.

Három karakter ami csak hexa szerkesztővel látszik a <?php-d előtt egy megjelenítő fileban (sablonfileok avagy wp-config.php) stb…

A sablont készen kaptam és máshol is fut másik oldalon ahol ez a hiba nem jött elő, ettől függetlenül még lehet ez a probléma oka?!Notepad++ leszedtem kerestem ezt: ??? de nem találtam benne ( 6 ftp mentésem is van de egyikben sem jelent meg :frowning: )

igen mint mondottam hexa editor… notepad nemtud hexat szerkeszteni…

totalcommander listerje tud (nézni) de ajánlom a Fhred-et…

Fhred is megvolt így sincs ott a code szemét…Most alszom egyet és nem hagyok benn időzített “cikket” hátha a holnapi napot túléli az oldal és nem üres kép fogad megint, akinek további ötlete van kérem jelezze.KösziS.R.K.Ezekben tudok valamit állítani hogy kijöjjön a hiba?? :notepad+±ban, ha megnyitsz egy fájlt, akkor a formátum menüben, kattints az átalakítás utf8-ra, (bom) nélküli opcióra (a bom az a három karakter az elején. ezért ha ilyen megnyitsz, a formáum menüben látnod kell, hogy a fájl utf8-as, bommal)

aticar légyszives NE idézz már vissza mindent “feleslegesen”, köszi.azt kéne megnézni, hogy amikor “törlődik” az oldal, akkor mi nincs meg!

Próbálom értelmezni a hibákat “nem ismételgetek” sorry ha gondot okozok.Ma nem volt beállítva automatikusan élesedő cikk és délutánra ezt dobta fel az Avast: “gzip fertőződtem”… utánaolvastam és az index.php 8x nagyobb lett 17:00 kor így azt egy régebbivel felülírtam és az oldal megjavult.

Ez a vírus a szerveen terjedt el vajon vagy a gépemen gyökeret verhetett ?

Mivel ezek FTP is mozognak mától winSCP-t használok.

Valaki meg tudja mondani, hogy a winSCP sftp módja mért nem kapcsolódik a kiszolgálomhoz ? csak a sim ftp része?mert az SFTP nem ugyanaz mint az FTP.GOOGLE

hahó, úgy nézem csöppet vírusos az oldalad!!!fenti keresőbe írd be, hogy iframe és megtalálod a megoldást.szerintem a géped is fertőzött, így mindig visszafertőzöd a szervert.lehet a szolgáltató DIREKT törli a fájlokat!!!

minden index.* home.* file aljahoz hozza van irva egy rakat script, azokat kell torolni

vigyazz a php lezaro tagekre hogy megmaradjanak ha szukseges!!!