Name.com kérdés

Sziasztok!Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a name.com-on vennék egy domain nevet, és mellé érdemes e ott tárhelyet bérelni? Vagy a hostgator sokkal jobb?

Illetve, az érdekelne még hogy mennyire lenne bonyolult a nem hostgatoron bérelt domain beállítása, mert annyira nem vagyok otthon ebben a tárhelyes-domainos témában. Természetesen wp alá kellene a tárhely.

Remélem nem baj, hogy új témát nyitottam

Előre is köszi a választ:)

mennyire lenne bonyolult a nem hostgatoron bérelt domain beállítása,Új hostgator regisztrációnál, akkor, amikor első lépésben Domaint kér (mindenképp kell lenni egy default, alap domain-nek beállítva), akkor válaszd ezt az opciót:

I will use My Existing Domain and update My Nameservers only. és itt megadod neki a máshol regisztrált domain nevet. Majd aztán e-mailben megkapod a cpanel és egyéb hozzáférési adatokat, többek közt pl. a tárhelyed IP-címét. Ezt az IP címet lövöd be a name.com oldalon a megfelelő domain-nál.Már meglévő hostgator táhelynél meg egyszerűen a Cpanelben a Domain hozzáadás gombnál beírod neki a domain nevet - és ugye ismételten a name.com oldalon megadod a tárhelyed IP-címét.Ennyi. Nem több.Jahhh, késöbb ezt a default domain nevet is lehet módosítani, bővebben: http://forum.word-press.hu/topic/1563-hostgator-tarhely/page__st__200__p__15651&#entry15651

Köszönöm így már érthető volt minden!