NAGYszerű APRÓságok #3 - A wp-config.php

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) NAGYszerű APRÓságok #3 - A wp-config.php című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: NAGYszerű APRÓságok #3 - A wp-config.php]

hát nem tudom, én még egy telepítésnél sem szerkesztettem, pedig néhányszor már tettem fel wp-t. Simán végig vitt eddig a telepítő.

Csatlakozom - régebben szerkesztgettem a fájlt, de egy jó ideje automatikusan megcsinálja a wp. Persze ha a szerver nem engedi, akkor nagyon jól jön néhány jó tanács :wink:

Tudjátok, az a ciki, hogy a saját két lapomnak évekkel ezelőtt egyszer megírtam a wp-configját, és azóta hozzájuk sem nyúltam, viszont a szokás megmaradt, hogy kézzel szerkesszem őket.
Ráadásul amikor a revíziókezelést bevezették, azóta a plusz tiltó sort ( define(‘WP_POST_REVISIONS’, false); ) szintén kézzel írom be akárhová, ahova telepítek.
Szóval a maradiságom lett a vesztem, hogy eddig a telepítés közbeni beírásig én nem is nagyon jutottam el soha, mert mindig a kézi szerkesztéssel kezdtem! :slight_smile:
Ettől függetlenül, mint a bevezetőben is írtam, sok a probléma azoknál, akik szintén kézzel kezdik szerkeszteni, nekik azért jól fog jönni.
Egyébként köszönöm az észrevételeket! :wink:

Úgy örültem, hogy megtaláltam a "kicsiknek"való leírásod!
Okszi, de most mit kell csinálnom, hogy indul el? Kész, amit mondtál, de hogyan tovább? Kérlek, segíts…

A letöltött zipben van egy “olvasdel.html”.
Az olvastad már? :wink: