nagyon termelékeny wp zsenit keresek

Nagyon termelékeny wp zsenit keresek!Sok-sok egyszerű de nagyszerű honlappá alakított wp alapú site-ot kellene készíteni, és pár multi-user-est is.Lehet szó fizetésről is, de megbízásos honlapkészítés lenne.Ha elég termelékeny vagy kedves wp zseni, azaz egy site-ot 100%-osan be tudsz fejezni naponta (ez előre megadott adatok alapján), akkor meg fogja érni neked az együttműködés.

Ha gyakran elfoglalt (hetekkel előre egyeztetve tudsz projekteket elvállalni, amin aztán hetekig szöszmötölsz) vagy és ha lassú vagy és nem tudsz önállóan dönteni, akkor ne is fárasszuk egymást!

Ha kezdő programozó vagy, vagy azt gondolod, hogy majd megpróbálod és menet közben belejössz, akkor ez a hirdetés nem neked szól!Egy egyszeri alapos egyeztetés után az átküldött adatok alapján sovány-disznó-vágtában készülhetnének a honlapok! :slight_smile:(Pár éve online média létréhozatással és hasznosítással foglalkozom, nem teljesen eredménytelenül, tehát komolyan vehetjük egymást!)Kérlek, találj meg a neten, vagy küldj itt privát üzentet, vedd fel velem a kapcsolatot, ha érdekesnek tűnik számodra az együttműködés.