Nagyon egyszerű sablon létrehozása

Sziasztok!

Van egy fotóblogom (www.rfoto.host56.com), azonban saját domain címre és tárhelyre költözöm, így mindent újra kell csinálni (meg úgyis kicsit rendet akarok tenni a rendszerben :)), és új sablont is szeretnék a blogra.

Nagyon sokat keresgéltem, nem nagyon találtam jót… Fehér hátterű, minimal designú kéne.

Szóval, ma találtam egyet: http://www.siiimple.com/un-complicated-wordpress-theme

Letöltöttem, de aktiválva teljesen “szétesett”… Nem olyan, ahogy elképzeltem… Össze vissza van minden, a linkek nem jók, az oldalak nem jelennek meg, stb…De a design nagyon tetszik… :slight_smile: Mivel iszonyat egyszerű design-ról van szó, lenne valaki olyan kedves, hogy segít nekem egy meglévő sablonból (gondolom így egyszerűbb, de akár egy teljesen újat is kezdhetünk, ahogy egyszerűbb…) megcsinálni ezt?

Amit szeretnék: bal felül (ahogy itt is: http://s51370.gridserver.com/_uncomplicated/ ) a blog címe, alatta kisebb betűvel egy szlogen, a jobb oldalon a linkek helyett a kategóriák (a sok meglévő helyett létrehoznék néhány újat), és valahol a 2 oldal linkje (rólam és kapcsolat). A bejegyzések pedig a 3 oszlopban (ahogy a linkelt oldalon), kicsit szélesebb “keretben”, és kicsit távolabb egymástól, és azt is szeretném ha ott lenne, hogy melyik kategóriában van a bejegyzés, hány komment van eddig, esetleg a tag-ek is, illetve egy Facebook like-oló gombocska, de ezt énis megtudom csinálni :)… Valahova még egy linkek listácska is kéne. Alul pedig egy halványszürke téglalap, amiben ismét ott vannak a kategóriák, a tag-ek, az oldalak, egy számláló, egy kis szöveg… ennyi. Kb erre gondoltam (ja, meg talán valahol egy kereső, részletkérdés)Tehát tényleg elég egyszerűnek tűnik, de én nem értek sajnos a témához annyira, hogy megcsináljam… A meglévő kódot mindig szoktam piszkálgatni, de a legnagyobb haragban a “pozícionálással” vagyok, ezt nem nagyon vágom hogy kell… :slight_smile:Szóval valaki segítene? Hogy cserébe mit adok? Pf hát nem tudom, kitenném a blogjának/weboldalának linkjét a linkajánlóba, összehaverkodhatunk, ha találkozunk (pl fotós talin :))) meghívom egy italra… jobbat nem tudok :)) Esetleg énis tudok segíteni fotós dologban.Minden segítséget köszönök előre is!Üdv

segiteni nem tudok … de kipróbáltam magamnál. telepités után, mikor még csak az előnézetet néztem volna, ezt irta ki az előnézeti képben:

Code:Fatal error:

Call to undefined function c2c_get_custom() in

/chroot/home/..../domainem.com/html/wp/wp-content/themes/uncomplicated/index.php on line 69
hátha jön valaki okosabb, aki ért ehhez a hibaüzenethez.

Igen nekem is ez volt… Össze vissza minden, a kódja is elég fura… :blink:

ez kell neki: http://coffee2code.com/wp-plugins/get-custom-field-values/

(google 1. találat)

Fuhh megnéztem jobban az index.php kódját… elég bonyolultnak tűnik. Mivel így a 3 columnban nem fér el kép vagy videó, azt szeretném, hogy a 3 helyett csak 2 oszlop legyen. Ezt hogyan tudom megtenni?