Nagyítás, hozzászólás!

[font=arial,helvetica,sans-serif:2uybj11k]Sziasztok!

Remélem a segítségemre tudtok lenni, nagy szükségem van most minden megoldásra a szakdolgozatomhoz! A problémáim a következők:

-Ha ránagyítok az oldalra akkor a tartalma egy bizonyos nagyítás után szétfolyik/elcsúszik… azt szeretném ha bármilyen mértékű is a nagyítás az elrendezés maradjon olyan amilyen normális (100%-os) kép méret esetén van!

-A másik dolog amivel köszködöm, hogy minden “Oldal” tartalma alján ott szerepel egy olyan kis box, hogy “Ossza meg véleményét” és alatt pedig hozzászólni lehet az adott tartalomhoz! Nos ezt a kis box-ot szerentém onnan kivenni, ergó ne lehessen kommentálni semmit!

lásd: www.harmonia-akupunktura.com

Remélem tudtok nekem valamilyen megoldással szolgálni, mert már lassan bekattanok amiért nem tudom megcsinálni! :slight_smile:

Előre is köszönök minden segítséget![/font:2uybj11k]

Megtaláltam a bibit a “hozzászólás box-ra”… a comments.php tartalmát kellett csak eltüntetni és voila! :slight_smile:

Viszont a nagyítással még mindig küszködöm! Ha valaki tud segíteni akkor kérem szépen:)

Amennyiben arra gondolsz, hogy a sablon page.php fájlban a 19. sor tájékán lévő

sort törlöd, vagy kicsillagozod, akkor az is egy megoldás, amely a sablon első frissítéséig ki is fog tartani.

Sokkal egyszerűbb megoldás, ha a Vezérlőpult – Oldalak – Adott oldal -Szerkesztés alján a Hozzászólások részből kiveszed a jelölőnégyzetből a pipát.

A nagyításhoz pedig - véleményem szerint - teljesen át kell szabnod ezt a sablont, új CSS-t kellene beiktatnod [ha pl. valamilyen akadálymentesített verzióra gondolsz]

sort törlöd, vagy kicsillagozod, akkor az is egy megoldás, amely a sablon első frissítéséig ki is fog tartani.

Sokkal egyszerűbb megoldás, ha a Vezérlőpult – Oldalak – Adott oldal -Szerkesztés alján a Hozzászólások részből kiveszed a jelölőnégyzetből a pipát.

A nagyításhoz pedig - véleményem szerint - teljesen át kell szabnod ezt a sablont, új CSS-t kellene beiktatnod [ha pl. valamilyen akadálymentesített verzióra gondolsz]

az jelölőnégyzetes “megoldás” az első között szerepelt amit kipróbáltam, de nem segített sajnos… de az már nem is lényeg, mert megoldódott:)

viszont a nagyítással még mindig küszködöm, mindössze annyit szeretnék hogy az elrendezés fix maradjon, akármilyen nagyítást/kicsinyítést is akarok az oldalon elvégezni!

Akkor valami más gond is lehet, ha az oldalaknál kikapcsolt hozzászólás nem segít… :frowning:

Vettem a fáradtságot, megkerestem az általad használt sablont, és kipróbáltam, ugyanúgy 3.3.1 alatt, mint ahogyan nálad is fut. (Nem véletlenül mondtam, hogy a 19. sornál van a sablonban.)

Nálam működött az oldal hozzászólásának kikapcsolása.