Nagy adatbázis forgalom

Sziasztok!Egy bérelt tárhelyről kettő darab wordpress alapú weboldalt futtatok. Tegnap a szolgáltatómtól ezt a levelet kaptam:“…oldala a tegnapi naptól kezdve hatalmas mennyiségű adatbázis update-et végez, ami veszélyezteti a többi oldal működését. Ameddig ezt nem háritják el, addig az óránkénti updatek számát 100-ra korlátozzuk.”Próbáltam kérdezősködni, hogy mégis hol keressem a problémát, mire azt írták, hogy a cron környékén nézzek szét, mivel valószínűleg onnan a nagy adatforgalom.Tudtommal semmilyen időzített feladat nincs beállítva a weblapokhoz. A biztonság kedvéért a config fileokban letiltottam a cront, de így sem javul a helyzet. A wordpresseket manuálisan frissítettem ftp-n keresztül a legfrissebb verzióra. A wordpress admin paneljéről egyébként semmilyen adatbázist igénylő művelet nem hajtható végre. (pl. képfeltöltés, bővítmények ki-be kapcsolása, postolás,stb.)Lenne valami ötletetek, hogy mégis hogy fogjak neki a hibakeresésnek? Sajnos SQL-ben és PHP-ban nagyon amatőr vagyok. Köszönöm a segítséget!

keresd meg ftp-n ezt a fájlt wp-config.phpnyisd meg egy szöveg szerkesztővelés másold be ezt :define(‘DISABLE_WP_CRON’, true);Másik megoldás:keresd meg a wp-cron.php fájlt és nevezd át mondjuk wp-cron-copy.php-ra mivel így már biztos hogy nem fog semmilyen cron futni.

ezután nézd meg hogy a hiba továbbra is fent áll-e ha igen akkor nem a cron a bűnös.

Köszi, de az volt az első , hogy a cront letiltottam , aztan próbálkoztam átnevezéssel is , de egyik sem segített. Bármi más ötlet?

Mint ahogy írtad“…oldala a tegnapi naptól kezdve hatalmas mennyiségű adatbázis update-et végez, ami veszélyezteti a többi oldal működését. Ameddig ezt nem háritják el, addig az óránkénti updatek számát 100-ra korlátozzuk.”ez nem feltétlenül vonatkozik a cronra. Szerintem akkor csinálj egy teszt rendszert és ott szépen egyesével kapcsold ki a pluginokat és figyeld hogy mikor oldodik meg. Mivel az üzenet is arra vonatkozik hogy sok Mysql update parancsot futattsz. Ha minden plugin kinyomtál és a témát visszanyomtad a gyárira és még így is sok az update akkor sajnos nem tudom. Gyárilag ilyet nem lenne szabad kiírnia. Esetleg probálj meg egy teljes alap wordpress felnyomni arra tárhelyre és figyeld hogy az is eszi-e?

Ha van valamiféle statisztika / látogatófigyelő stb bővítményed azt kapcsold ki. …