Mutassa a hozzászólás idejét a kommenteknél

Sziasztok!Ami témát most használok, az sajnos a kommenteknél csak a dátumot írja ki, időpontot nem.Elméletileg ezt kéne beillesztenem a comment php-ba csak sajnos én nem tudom, hogy pontosan hova:

Code:

<?php comment_date('m/j/y')?>; <?php comment_date('g:i a')?>Ha valaki leírná konkrétan, hogy hova illesszem be a fenti sort azt nagyon megköszönném.

Amennyiben esetleg kell a comment.php tartalma szóljatok!

megnéztél már pár sablont, hogy abban hogyan van megoldva?

Meg.És ha tudnám a választ, nyilvánvalóan nem kérdeztem volna meg itt.

közelítsük meg máshonnan.illesztetted be már akárhova is, és ellenőrizted, hogy az ott jó helyen van-e? :unsure:

Igen, a comments.php-ben próbálkoztam, oda illesztettem be, de nem jártam sikerrel mert eredményül azt kaptam, hogy minden oldalon legalulra kiírt egy dátumot időponttal. :rolleyes:

Akkor most tedd arrébb, és nézd meg, hogy akkor hol fog megjelenni. A comment.php jó kísérletezési helynek tűnik. :wink:Nagyon halkan jegyzem meg: ez a 6. bejegyzés ebben a témában, de még mindig nem árultad el sem az oldal linkjét, sem a használt sablon nevét… Tudom: úgy sokkal könnyebb lenne. :wink:

Hát, most eljátszadoztam vele, tettem ide-oda de vagy legalulra került egy dátum az idővel, vagy legfelülre, de soha nem a felhasználók hozzászólásaihoz.Az oldalt most egy ideje lezártam amióta ezzel próbálkozom, mert egyszer sikerült olyan helyre beillesztenem

ezt:

;hogy többé már nem mutatott semmilyen hozzászólást :smiley:Persze visszaállítottam, csak nem akarom, hogy ilyen hülyeségeket lássanak az oldalon a látogatóim.

Ide berakom a comments.php -t ha nem probléma:

Code:

<?php

/**

* @package WordPress

* @subpackage Default_Theme

*/// Do not delete these lines

if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))

die (__('Please do not load this page directly. Thanks!','Memoir'));if ( post_password_required() ) { ?>

<?php

return;

}

?>

    'comment','callback'=>'mytheme_comment','avatar_size'=>50, 'reply_text'=>'Reply')); ?>

comment_status) : ?>

comment_status) : ?>

<a href="/wp-login.php?redirect_to=">

<form action="/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform"><a href="/wp-admin/profile.php">. <a href="" title="Log out of this account"><input type="text" name="author" id="author" value="<?php if ($comment_author '') echo $comment_author; else _e('Name','Memoir'); ?>" size="22" tabindex="1" /><input type="text" name="email" id="email" value="<?php if ( $comment_author_email '' ) echo $comment_author_email; else _e('Mail (will not be published)','Memoir'); ?>" size="22" tabindex="2" /><input type="text" name="url" id="url" value="<?php if ($comment_author_url '') echo $comment_author_url; else _e('Website','Memoir') ?>" size="22" tabindex="3" />

<input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="" />

ID); ?>

És mutatok egy képet is:
Ebből a képből jól látható, hogy a felhasználó hozzászólásánál csak a dátumot jelzi, időpontot nem (Mármint a hosszászólás elküldésének idejét nem mutatja).

És én azt szeretném elérni, hogy a dátum után mutassa a hozzászólás ideőpontját is.