Munkafolyamat rejtése

Olyan bővítményt keresek, amely lehetővé tenné azt, hogy dolgozzak a honlapon, anélkül, hogy a változásból bármit észrevennének a látogatók. A módosítások tehát a háttérben folynának, mi tudnánk ellenőrizni, hogy hogyan néz ki, de a látogatók csak akkor érnék el az új lehetőségeket, amikor már teljesen kiépült az. Lehetséges ez?Előre is köszi! :slight_smile:

Attól függ milyen módosításról van szó.Ha egyszerűbb módosításról van szó, akkor az akutális sablont leszoktam duplikálni más néven más könyvtárban, és ebben készítem el a változásokat. A sablon kezelőben az előnézet linkkel pedig ellenőrizhető, hogy hogyan is fog ez mutatni, anélkül, hogy mások látnák.Nyilván, vannak erre a célra bővítmények is, de nem érzem szükségét.

Nem ilyen jellegű módosításra gondoltam. Egy teljesen új bővítmény, konfigurációkkal, mindennel együtt - csak szeretném, hogy ebből semmit ne vegyenek észre a látogatók, amíg én nem akarom, de az oldalt tudják elérni.

Saját gépedre, localhostra csinálj egy másolatot, fejlesztgess, ha elégedett vagy, akkor telepítsd át a funkciót a szerverre. Olyanról nem tudok, hogy menjen is, meg ne is. :slight_smile:Léteznek karbantartó bővítmények (wp maintenance), ahol be lehet állítani, hogy a karbantartás alatt mely oldalak, tartalmak és kiknek látszódjanak, de észrevétlenül ez sem megy.

Ez esetben csinálsz egy aldomaint, mint mondjuk test.lofasz.hu,

átmásolod a teljes adatbázisod, a szükséges háttérállományokat, a kódot,

majd átírod az URL-eket az optionsban, és dolgozol rajta, ahogy jól esik.

Oké, ezeket a lofaszos megoldásokat ismertem, csak gondoltam, így kényelmesebb lenne…

Azért köszi :rolleyes: