Multisite rendszerben közös képgaléria

Üdv!



Van egy oldalam, aminél a külön nyelveket az MU résszel oldottam meg. Azonban nem szeretném nyelvenként külön feltölteni a képi tartalmat. (Noha tudom, SEO szempontból az lenne a legjobb.)



Jelenleg az alábbi módon kerülöm meg a problémát: Van egy központi aloldal, mely tartalmazza a képi anyagot, feltöltve annak a mediatárában. (pl. össze termékfotó egy oldalon és azt az oldalt szúrom be kompletten.) Innen beszúrom a tartalmakat az RPS Include pluginnal. Azonban szeretném, ha egyesével is be tudnám illeszteni a médiatárból.

Erre mondjuk van egy plugin, ami működik is: http://wordpress.org/plugins/network-shared-media/



Viszont így a képeket nem tudom kiemelt képnek beilleszteni. Körbenéztem, de nem igazán találtam megoldást, hogyan lehetne a ‘központi’ galériából beállítani kiemelt képet. =/



Valakinek valami ötlet?

Esetleg ezeket láttad:

_http://www.htmlcenter.com/blog/wordpress-multi-site-get-a-featured-image-from-another-blog/

_http://stackoverflow.com/questions/20131966/copy-a-wordpress-featured-image-over-multisite

Nem próbáltam, de hátha…

ebben született megoldás?

van egy olyan plugin, hogy Network Shared Media de ebben nem működik a kiemelt kép funkció, vagyis azt nem lehet beállítani a network képek közül. erre van vmi megoldás?

Adott egy multisite oldal, ahol az elsődleges oldal magyar, illetve van egy angol változat. Leklónoztam az oldalt, lefordítottam angolra, felraktam a network shared media plugint, így látja a többi oldal (magyar) képeit. bár az export/import rendszerben is átvitte, de később biztos jó lesz…

a gondom, hogy a kiemelt képeket nem vitte át. Így vagy feltöltöm újra, vagy kérem a segítségeteket… ez utóbbi tenném most.



nekem az is jó lenne vhogy, hogy az angol nyelvű blog csak simán kezelje a magyar médiatárát. ezt nem lehet akár adatbázis szinten átalakítani? az első blog ID 1, az angol 2. nem lehet vhol beállítani, hogy ő a blogID1 médiatárat használja?



nézegettem erre leírásokat, de nem lettem okosabb. a network shared media-nak is van feutured image verziója, de nem működik :frowning:



válaszokat előre is megköszönöm…

Én olyan fél éve szívtam ezzel, sajnos akkor anno nem sikerült megoldanom. Mivel nem volt sok oldal, egyesével újra belőttem a képeket.

Amúgy ha jobban szeretnéd optimalizálni, akkor a képeket angol fájlnevűre írod és újra feltöltöd. Macerásabb, de eredményesebb. :slight_smile:

ez nem jó hír :frowning:



találtam egy oldalt, ami vmi hasonlóról ír, csak nem teljesen értem…

http://stackoverflow.com/questions/3202865/wordpress-3-multisite-with-same-medialibrary

-itt közös media könyvtárat csinálnak, de nekem az is elég lenne, ha az új oldal mindig leszinkronizálná az adott könyvtárat és beolvassa a képeket, amit ott talál. Csak a kiemelt képekkel van bajom, nem akartam volna feltölteni megint az összeset.





meglátjuk…