Multisite hiba

Sziasztok!

Telepítettem próbaként multisite-ot az alábbi kódok felhasználásával:

wp-config.php

define('MULTISITE', true);<br />
define('SUBDOMAIN_INSTALL', false);<br />
define('DOMAIN_CURRENT_SITE', 'localhost');<br />
define('PATH_CURRENT_SITE', '/proba/');<br />
define('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);<br />
define('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1);<br />

```<br />
<br />
<strong>.htacces</strong><br />
<br />

RewriteEngine On

RewriteBase /proba/

RewriteRule ^index.php$ - [L]

add a trailing slash to /wp-admin

RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^ - [L]

RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).) C:xampphtdocsproba/$2 [L]

RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.
.php)$ C:xampphtdocsproba/$2 [L]

RewriteRule . index.php [L]

<br />
Az aloldalakat létrehoztam sikeresen (en,de), viszont azoknál nem tudja beolvasni a sablont, ezért csak a szétcsúszott oldalt látom.<br />
<br />
Mi lehet a probléma? Kimaradt volna valami?<br />
<br />
Köszönöm a segítséget!

Ha valamelyik oldal vezérlőpultjára mennék, ezt az üzenet írja:

You don't have permission to access the requested directory. There is either no index document or the directory is read-protected.

Próbáld a htaccess fájlod első sorába beletenni ezt:

Options +SymLinksIfOwnerMatch
```<br />
vagy ezt:<br />

Options +FollowSymLinks

A # BEGIN WordPress után gondoltad, ugye? Megpróbáltam mindkettőt, de nem történt változás. Azt nem értem, hogy miért nem éri el az adott nyelveket, vagy miért nem generál hozzá valamit?

Nem, ahogyan írtam. Legyen a htaccess-ed sora. Próbáld ki mindkettőt külön.

Így sem történt semmi. Amúgy weboldalakon azt láttam, hogy fel kellene kínálja, hogy aldomaines vagy alkönyvtáras megoldás legyen, de nekem egyiket sem kínálta fel, csak a kódokat adta. Az normális?

Passzolom a dolgot, nem tudom, hogy xampp-ban hogy van beállítva az apache. Én azt javaslom a network módot már normális webszerveren tesztelgesd.

Minden esetre köszi a segítséget!

Valaki tudna felrakni mintaként htacces és wp-config fájlok tartalmát? Hátha meglátom a hibát, hogy mi lehet nálam a gond.

Köszönöm!

multisite-hoz mindenféleképpen localban is rendes domain mögül nyomd … google: nem olvastam at csak ranezesre benne van minden http://sawmac.com/xampp/virtualhosts/ utánna csinálj egy friss telepítést … ha több domain-est szeretnél akkor meg MU domain mappings plugin!