Multiple Category Selection Widget

Üdvözlet!Funkciójában megfelel a Multiple Category Selection annak amire szükségem van, viszont kicsit átalakítanám, viszont a programozói tudásom igen alacsony szinten van. smile.gif

Végül is 3 dolgot változtatnék, és aki ismeri a plugint és még programozni is tud nem hiszem hogy nagy valami lehet.

Szóval:
  • nem a oldalsávban, hanem lehetőleg egy oldalon szeretném megjeleníteni.
  • alapból úgy csinálja, hogy a legördülő menü, olyan hosszúm amilyen hosszú a szöveg. Azt szeretném ha én tudnám beállítani a legördülő hosszúságát.
  • némely legördülő fölé szeretnék szöveget. Hogy ez érthető legyen mire gondolok, pl.: 'Fűszerek' és alatta 3 menü - só, bors, paprika. Majd alatta 'Zöldségek' szöveg és répa, káposzta, paradicsom, uborka stb.

Szélleség állítása sikerült:A multiple-category-selection-widget/mcsw.php fájkban kell átírni a div class=“select_wrapper” alatti részt erreCode:

select size="1"

style="width:220px;height:25px;no-repeat;border:2;padding:2px;margin-bottom:5px;font-family:verdana;"

select name="wpmm[]" '.$class.'

A legördülő menük közötti szöveget pedig egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy meg lehet oldani. Ezt a végére hagyom, nem életbe vágó. Azzal a résszel, hogy egy oldalon jelenjen meg a menü, ne az oldalsávban, talán úton vagyok, de nem az igazi. smile.gif Szerintem egy kódrészletet kellene beilleszteni az oldalba, de az nincs meg melyiket. Vagy az történik hogy egyáltalán nem működik, vagy működik de nem tökéletesen. Valahol itt van a kutya elásva, csak még nem találtam meg azt a fránya kutyát! bigsmile.gif