Van egy aprócska gondom…az egyik oldalamnál két loop van, és nem hajlandó emiatt működni a wp pagenavi. Efrud oldalán találtam ugyan egy leírást,de az semmit se művelt vele, bármit próbáltunk… Valaki találkozott már ilyesmivel?
A lapozás meg a footer.php-ban van... naív módon gondoltam, hogy hátha az a baja, de nem, bárhova raktam nem működött...A multiloop-os dolgot pedig innen "lestem": Multiloop (írtam az emberkének mailt,mert lezárta a hozzászólási lehetőséget, de nem nagyon hiszem, hogy válaszolni fog egyhamar...)
Súgd mán meg, hogy szerinted hol nincs lezárva Csak mert copy-paste a leírásból többek közt… plusz már Efruddal kitárgyaltuk a témát (spec így került ki belőle még 2 loop amit benne felejtettem ) és ő nem szúrta ki,hogy nincs lezárva…(bár attól még nem találtunk megoldást). De azt tudjuk, hogy a query posts összeakad a lapozással…
Garantáltan, én vagyok a hülye…azóta átolvastam jónéhány leírást, az alapján jutottam el ide,ami alább látható. Ãgy már “félnormálisan” lapoz (az urlben /page/2 esetén a navi is azt írja,hogy 2es oldalon van, de a tartalom az 1. oldalé).
Hm, bárhogy próbálom beüzemelni ezt a két trükköt,meg a kódodat, semmi előrelépés. Ráadásul eltűnt a “következő” linkem is a lapozásból
Amikor 1:1ben átmásoltam a te kódodat, akkor se lapozott,csak nem szűrte ki az első 3 postot,hiába írtam azt a részt át…már arra is gondoltam,hogy a sandbox framework szivat, de a functions.php-ját teljesen kigyalultam, csak az maradt benne, ami nekem kell… Lehet este szétnézek gúgliban,hátha találok másik variánst a multiloop ilyen használatára (mert nekem ugye az kell, hogy először kiszedje az első 3 bejegyzést egymás mellé,majd listázza a következő 5öt alatta, de lapozásnál csak az 5ös lapozódjon…)
Ezer hála Ãgy már tényleg működik a lapozás… még arra kell rájönnöm, hogy hogyan szűrjem ki, hogy a felső 3 bejegyzés alatta ne legyen ott Mert nem kategóriánkénti szűrés kell…vagy működik ilyen esetben is valahogy az offset-es dolog csak rossz helyen próbáltam?
Hm, van valami ötletetek arra,hogy hogyan lehet nem kategória alapon kiszűrni bejegyzéseket a loop-ból?Konkrétan a legújabb 3 bejegyzést kiszűrni a 2. loop-ból…Úgy,hogy DjZoNe féle kód működőképes maradjon 2 napja szenvedek, már átolvastam a Háború és Béke WP-fórum verzióját leírások után kutakodva,de semmi… mindenhol kategóriánkénti szűrés. Vagy a fentebbi multiloopos dolog, ami viszont nem működik…vagy egyszerűen rosszul kombinálom a kettőt…
A pagelés és az offset nem fog együtt menni, a kód szerint. (Amikor legutóbb néztem a parse_query-t aban volt egy if ág, ami a kettőt kizárja)
Annyit tudsz csinálni szerintem, hogy a parse_query -nél ráengedsz egy action-t, amiben kiválogatod az első 3 id-t. Ezt berakod a globális wp_query-be egy saját változóként, mit wp_query->kocsogokvagytokmind = array('440,441,442');
Aztán a posts_where hookban rákszűrsz, hogy ez a három ID ne legyen benne a query eredményébe, akkor ha az is_home() == true;
Erre ugye azért van szükség, mert a query_posts már azelőtt lefut, hogy a sablonod elkezdene megjelenni, ergó, mire te az első hármat ott leszűrod a wp_query->posts -ban már benne lesz az eredmény halmazod, a léptetnivaló posztokról.
Másik fontos még, hogy ha ez eddig megvan. Akkor, a sablonban, ahol a három leválogatós dolgot hívtuk, azt írd át úgy, hogy a new WP_Query() suppress_filters-el fusson, különben ott sem jelenik meg a fenti három id.
Azt hiszem túl nagy fába vágtam így a fejszémet :S Picit inkább átgondolom a dolgot, és lehet, 0ról újraépítem máshogy… Most már kezdem érteni, hogy miért van mindenhol csak úgy, hogy kategóriánkénti bontás… :S