Multilanguage, multisite

Sziasztok!

Nem találtam megoldást a problémámra, így hátha valaki tud segíteni.

Szóval van egy oldalam, amin a tartalom magyar, de szeretném, ha a saját magam által (tehát nem fordító plugin által) angolra lefordított tartalom jelenne meg, ugyanazon az oldalon, ha átvált az ember egy gombnyomással angolra. Próbáltam multisite megoldást, a pluginokról már lemondtam. Se aldomain, de almappa. Nincs ötletem, elvesztem. Valaki?

Itt leírtam a megoldási lehetőségeket és a hátulütőit is. Ezekből a megoldásokból kell válogatnod. A cikk a leggyengébb megoldástól indul.

http://wordpress-honlap.com/tobbnyelvu-wordpress/

Szia!

Köszi a segítséget! A multisite-os megoldás érdekelne, próbálkoztam vele, csak nem tudom hogy tudnám átmásolni a komplett oldalt az alkönyvtáras megoldásban. Azt szeretném, hogy ha valami változás történik az anyanyelvű oldalon, akkor az idegennyelvűn is megtörténjen ez a változás. Akkor is, ha a CSS-ben írok át valamit és akkor is, ha új oldalt készítek. Természetesen az idegennyelvű oldalon ez még az anyanyelven szerepelne, ezt utólag fordítanánk le. Viszont, ha valamit változtatok az idegennyelvűn, akkor az ottani változások ne jelentkezzenek az anyanyelvűn. Remélem sikerült megértetnem magam és van rá megoldás. :slight_smile:

Felhasználók szinkronizálásához tudom, hogy vam bővítmény, de erre nem tartom valószínűnek.Mondjuk a full wpml bővítménnyel a kívánságodból csak az automatikus content másolás nem működik. Nyomnod kell az eredetin ctrl+a ctrl+c billentyűket, átlépni a másik nyelvre, ott megy nyomni a ctrl+v-t (vagy legalábbis, mikor utoljára dolgoztam vele, akkor nem ment, ki tudja, lehet, hogy azóta már ezt is 1 klikkesítették).



A synchronize + multisite, multisite blogs vagy valami hasonló keresgélésével próbálkozz.

Hmm… Az már sikerült, hogy a master blog CSS-ét használja a slave is. Most már csak az adatbázist kell átvinnem és tökéletes lesz. Erre ötlet esetleg?