Sziasztok, ismertek olyan RSS plugint WP-be, amely egyszerre több RSS feedből képes húzni az adatokat és a legfrissebb posztokat jeleníti meg linkként. Az a célom, hogy beteszek egy ilyen feedboxot (widgetet) valahova az oldalra és csak tényleg friss cucc jelenne meg rajta. Ãgy nem volna az, hogy a haverok akik ritkán írnak negyed évig lógnak a főoldalon ugyanazzal a linkkel, és talán kicsit motiválnám is őket ezzel, hogy írjanak + mindenig csak aktuális dolgok lennének így kiakasztva a multifeeden keresztül. Ha valaki ismer valamilyen konkrét plugint, amely ezt kb. képes teljesíteni, dobjatok meg kérlek a nevével, esetleg egy linkkel. Köszi szépen.
Szia, kösz a linket, de ez sajnos nem az amit én szeretnék. Nekem olyasmire van szükségem, ami a oldalsávban widgetként működne és ott jelenítené meg a partner blogok/oldalak aktuális postjainak címét linkkel, semmi több. Látható ilyesmi a http://www.nyulnyom.com oldalon a bal menüben másblog cím alatt. Szóval ilyet szeretnék én is. Köszi. 
Akkó mér nem avval kezdted, hogy oldalsáv widget?
Ott van készen = RSS névvel.
Egy widget csak egy site-ról hoz be feedet, de annyi widgetet raksz fel, amennyit akarsz…
(a példád nem WP blog, hanem blogger)
Tudom, hogy a példám blogger, de én olyat akarok WP blogra, nem akarok külön 10 feedet kitenni. Hogy értsd meg miért: vannak haverok, akik időnként írnak a blogjukra ezt-azt, szívesen belinkelem a bejegyzésüket, de nem akarom azt, hogy ugyanaz a link lógjon az oldalon hetekig, mert nem írnak semmit és én olyan megoldást keresek mint a fent említett oldalon van.
U.i.: Bocs, hogy mindjárt a legelején nem írtam le egyértleműen, hogy widgetet akarok, de eszembe sem jutott, hogy másként is (posztokba) lehetne betölteni RSS-ből cikkeket (esetmben linkeket).
Megvan a megoldás G-nek, az egyik nyúlnyomosnak köszönhetően, aki az itteni fórumról érkező látogatókon keresztül felfedezte kérdésemet és válaszolt rá az én blogomon. 
Szóval a válasz röviden: Yahoo Pipes a megoldás, ahol lehet olyan saját RSS feedet kreálni, amely más feedekből kerül összetákolásra és aztán már csak ezt a kész feedet kell megjeleníteni az oldalon. A Yahoo Pipes lehetőséget ad különböző filterek, stb. használatára is, de megmondom őszintén, végig kellett néznem a video tutorialt, hogy megértsem hogyan működik. Aztán másnap a feed sem jelenet már meg az oldalamon, nem tudom miért, szóval kiszedtem, viszont a nyúlnyomon működik gond nélkül, szóval használjátok egészséggel, ha ilyesmire van szükségetek.