Már 3 hónapja ülök a domain-en, de most végre összedobtam rá valamit…
a http://mox.hu nem más, mint egy WP MU motoros ingyenes blogszolgáltatás…
Sajnos mégcsak 3-4 sablont fordítottam le magyarra, de folyamatosan csinálgatom, meg a WP súgót is igyekszem megírni végig…Azért mutatom be így (még béta állapot sem), mert talán páran elkezdenek nálam blogolni és az lökést adna a továbbiakhoz…
Még egy apróság a blog ajánló az oldalon…ide bárki beküldheti már működő blogját leírással, címkékkel…
Chrome alatt nem néz ki valami jól. Miért van ugyanaz a cikk “öt” helyen? A sidebar nekem nem tetszenek a feliratok, szerintem lehetne letisztultabb a dolog. (most nem azért, de amúgy pintyi=Chati? ) Sok sikert az ingyen blog szolgáltatáshoz. Kemény menet lesz a blog pötyy hu meg a blogter mellett.
Szervusz Pintyi!
Háát, ezen tényleg van még mit dolgozni.
A láblécben hibásan van megadva a sablon neve és linkje.
És miért 2.6.5-ös verzió, ha most indulsz?
Chrome alatt nem is néztem…
Azért van öt helyen, mert az a minipost nevű cucc minden kategóriából a legújabbat mutatja, de még csak két kategóriát szültem…Pintyi=Chati… Egyébként nem tartom magam versenyképesnek más szolgáltatókkal, de ha a chatlakozz.hu 7000 felhasnálójából csak 30 nekiáll blogolni, akkor már jó kezdés
Győző: a láblécben az eredeti link található…én csak odadobtam egy chatlakozz.hu linket…A készítő lapjáról így töltöttem le… az igaz, hogy a footer kódolásától megszabadultam, de a benne lévő linket otthagytam…
Frissíteni szerintem mindenképpen frissíts a legújabbra. Van benne még egy két angol szöveg azt fordítgasd le. Utána meg böngészőfüggősék leküzdése IE szidással párosítva.
Angol szöveg még a bővítményekben van…a böngészőkkel nem foglalkozom… használjanak firefox-ot
Milyen júzer barát vagy.
Vigyázz… megfertőz a WP és átdolgozod a többi oldaladat is
Jaja. Tünetek: álmatlanság, ha mégis alszol pluginnal álmodsz, minden cms-rendszerben a wp-adminnal akarsz belépni az adminba, a barátnőd azt mondja: szakadj már le a wordpress fórumról!(de ekkor már kóros az elváltozás és visszafordíthatatlan)
Ez nagyon igaz! :D
A WordPress egyszerű kezelhetősége megfogott…lusta ember vagyok ez látszik a blogokon is…ráadásul a wp blogok keresőoptimalizálása sokkal több eredményt adott, mint a Joomlával való büvészkedésem… Lényegében a meglévő Joomla oldalam igyekszem blogokkal körbe bástyázni…
Nálam már ez úgy néz ki, hogy az új projectek 100%osan WP alatt futnak. Minden… shop, apróhirdetés, portál, magazin stb…
Nálam is
Persze az új oldalak már WP alapokon indulnak, de a régi Joomla oldalaim nem akarom átdolgozni…
Ennyi, megfertőzött. Már nem szabadulsz. Roszabb mint a nők, wordpress meg se tudod csalni. :lol:
Meg tudod… csak neked fáj jobban!
Melyik szolgáltatónál tudod az MU-t beüzemelni? Szóval melyik szolgáltató vállalja egyáltalán ezt?
Mivel szó volt, hogy mennyire zabálja a szervert, ha már jó pár blog regisztrálva lett.
Majd előtúrom a számlát…egyébként ez egy exluzív szolgáltatás… egy szerver és 40 seoörültnek hely…
Mivel szó volt, hogy mennyire zabálja a szervert, ha már jó pár blog regisztrálva lett.
Hostgatoron fut nekem MU. :)