Üdvözlet mindenkinek!
A blog még nincs teljesen készen, ezért kéretik úgy nézni. Másfelől számomra nem igazán a bloggyártás a fontos, hanem az, hogy filmkritikáimat fel tudjam tenni valahová, van belőlük elég sok. Jelenleg még csak kettő van fenn, de fokozatosan fognak felkerülni. A kérdés az, hogy mit, hol lehetne még javítani, stb.
Az oldal címe: http://alexdemko.byethost6.com/blog/
Még mielőtt valaki a fejemhez vágja, miért nem magyarítottam: direkt. Nem kell érteni, a fél életemet angol és német beszédet hallgatva élem le…
Köszönöm.
Az oké hogy angol, de nem csak te olvasod
Ami nekem nagyon nem tetszik az a logo! Nagyon rosszul sikerült.
ui.
Ha kell, van magyar fordításom a OneTheme-hez.
Akkor a tartalmat miért nem angolul írod?
Én ha jól tudnék angolul, nem is lenne magyar oldalam.
Footerben a logokat vagy vedd ki vagy cseréld le átlátszó png-re. A logo nekem se annyira jön be. (jó, nem tetszik és kész) Sidebarba flickrRSS-be te is betehetnél filmekből képeket, vagy színészekről vagy bármi ilyen. Ha már van rá lehetőség, mert így szerintem elég csupasz.
Na tessék… Magyarország, én így szeretem! :rolleyes:
Dehogynem Efrud! Minél jobban tudsz egy idegen nyelvet, annál inkább lenne késztetésed az anyanyelveden írni, megszólalni.
“A hernyótalpas Náncsi nénid térde kalácsát.” - mennyire megizzadnál, míg angolra fordítod, hogy cifrábbakat ne is említsek…
Vagy mondjuk azt hogyan fordítanád, hogy “Kérek egy hosszúlépést”?
Ugye milyen kifejezően szép nyelvünk van?
Hát ez csak akkor derülne ki, ha jól tudnék angolul, egyébként persze túloztam. Szeretem én a magyar nyelvet. És tudjátok miért? (költői kérdés) Már csak azért is, mert amig én rászánom magam, hogy megtanuljak angolul és nekem nagy valószínűséggel sikerül is, addig egy angol ha meg szeretne tanulni magyarul…