Most akkor engem meghekkeltek?

Sziasztok!A helyzet a következő. Van nekem egy szép wordpresses blogom (ottoo.extra.hu/wordpress), mely lassan egy éves múltra tekint vissza. Az elmúlt pár hónapban nem voltam netközelben, nem tagadom, el is hanyagoltam, bár önhibámon kívül… Mivel ez nem olyan mint egy szobanövény (amit, ha nem locsolnak rendszeresen, akkor elszárad), így nem gondoltam, hogy ebből bajom lehet. Úgy néz ki lett…A főoldal teljesen leltünt formát mutat, de ott van, ott kell neki lenni, csak nem látszik, gondolom. Az egész egy nagy fehér valami… Forráskód nélkül. A wp-admin bejelentkező nem fogadja el a jelszavaim, és a neveim. Mintha nem is az enyém lenne, a jelszóemlékeztető is hülyének néz… FTP-n minden jel szerint ott van minden, ahol hagytam… Csak olvasni, és írni nem tudok, mindössze…Jelzem, semmihez nem nyúltam egy ideje a bejegyzésszerkesztőn kívül, ahhoz is már több mint egy hónapja. Félreértések elkerülése végett, nem vagyok idióta, és kezdő sem. Ilyet én még nem tapasztaltam… Mintha valaki meghekkelte volna, hogy ne tudjak hozzáférni, semmihez az FTP-n kívül, azzal meg nem sokra megyek…Kérdéseim a következőek… Helyre lehet e valahogy hozni ezt a hibát, hekkelést, vagy bármit, amit nem én okoztam, és feltételezem, hogy nem is az extra.hu, ki lehet e ezt valahogy javítani, úgy, hogy a bejegyzéseim ott maradjanak, ahol voltak? Esetleg ha minden kötél szakad, és nem sikerül, ki lehet e menteni FTP-n a bejegyzéseim, és tudom e onnan folytatni, ahol abbahagytam, valahol máshol? És hogyan? Tehát… Hogy működik az export-import FTP-n keresztül, ha nem sikerül belépnem az admin felületre?Asszem első lépésben ennyi…ui.: Amúgy jó, hogy van már ilyen oldal magyarul is, mert nagyon sokat tud szívni az ember, ha az alapoktól kezdve “wordpresskedik”, ezt tapasztalatból tudom, angol oldalakról, angolul a pluginek meg minden. Nem is olyan egyszerű. Sok sikert a munkátokhoz, remélem nekem is tudtok segíteni… Előre is köszönöm.

Az adatok fontasabbik részét (bejegyzések, beállítások) nem fájlok formájában tárolja a WP, hanem adatbázisban. Igazából ehhez kéne hozzáférni, hogy tényleg lássad mi a helyzet, ott vannak-e a bejegyzéseid, ilyesmik. Visszaállítani az oldalt az utolsó módosításod állapotába pedig természetesen akkor lehet, ha van az adatbázisról mentésed.Szóval a lényeg, hogy kéne futni egy kört a PHPMyAdminban így első nekifutásra.Illetve az eltűnt oldal kapcsán érdemes a használt sminknek a fájljait megnézni, hogy a home.php (ha van) és az index.php tartalmával mi a helyzet, nincs-e rejtélyes oknál fogva (adatvesztés a szerveren) kiürülve, olvashatatlanná válva.

Esetleg lehet, hogy az extra azóta frissített PHP-t vagy mySQL-t, és talán itt lehet a gubanc.

Hát úgy néz ki elszállt minden… Azért köszi.

lehet hogy valamit félreértek, de nálam a http://ottoo.extra.hu/ tökéletesen bejön. az utolsó bejegyzés jún. 24 - kutya-macska.Se fehérséget nem látok, se pedig elszállásra utaló jeleket.

A probléma dátuma a titok nyitja… :slight_smile:

misztikus. ilyen egy hétfő reggelt! :smiley:

ja bocs, csak a napot néztem. azt nem hogy január :smiley: kicsit késő volt már :smiley: