Az alábbit szeretném megjeleníteni a navigáció elősegítése érdekében a main div tetején:
Főoldal > cikkek > valamilyen-cikk
Ez a lap tetején szokott lenni és csak a morzsatérkép szót találtam rá eddig.
Lehet hogy a wordpress tudja csak nem jöttem még rá?
Ha nem tudja mi a megoldás? Egy plugin?
Előre is köszi!
Breadcumb a neve, úgy keress rá.
Ha megtudod oldani kódból, nézd meg a the_category() függvényt.
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_category
Fel lehet egyedileg is építeni:
get_home > get_category (azonban csak eg ykategória!!) > permalink és a post the_title
Köszönöm syska és Gabes, meglett a javasolt plugin.
Breadcrumb NavXT
A forráskódba nem nyúlnék bele, ha nem muszáj, remélem ez a plugin beválik. Azért köszi a linket, “elteszem”.
Jó munkát!
Ha hasznos volt amit írtunk, akkor az adott hozzászólásunk jobb alsó sarkában tudod meg"köszi"zni.
Sok sikert!
Nem jó az angolom, ezért nem tudtam kideríteni a dolgot, és felmerült a kérdés:
Meg lehet-e oldani, hogy a hivatkozás-sor így nézzen ki:
Kezdőlap > Menüelem neve > Szülőelem pont neve
Most így néz ki:
Kezdőlap > Szülőoldal címe > Gyermekoldal címe.
Tehát ne az adott Oldal címét írja ki, hanem az Oldalhoz tartozó Menü-elem nevét?
Előre is köszi.
A menühöz tartozhat oldal, kategória, link, szinte bármi, de oldalhoz menü?? Vagy oldal alatt a honlapot érted?
Használd a wp saját menüjét a Megjelenítés - Menük résznél.
Köszönöm a választ Győző!
Az oldal alatt természetesen a honlap egy adott OLDAL-át értettem.
A plugin az adott oldal címét olvassa-írja ki, ami hosszabb is lehet két szónál és nem feltétlenül egyezik meg a menüelem nevével… és így hülyén néz ki. Ezért merült fel bennem a kérdés.
Tehát ha azt akarom látni ami a menüelem neve, akkor azt a CÃM-et kell adnom az hozzátartozó oldalnak?
A wp saját menüjéből (egyébként teljesen megfelelne) lehet-e nagyobb css fütykölés nélkül vertikális menüt készíteni? Van-e erre plugin, bármi? Létezik-e erre megoldás tudomásod szerint?
THX!