More tag

Hogyan lehet azt megoldani, hogy a single.php oldalon csak a more tag utáni tartalom látszódjon (az előtti csak a főoldalon)?

Köszi

Ennek nem sok értelmét látom :slight_smile: de íme egy megoldás:

A nyitólap php-jába (ha nincs home.php a sablonod gyökerében, akkor csinálj egyet a index.php alapján).

Cseréld le a home.php-ban szereplő the_content-t, vagy the_excerpt részt erre:

ID, “nyitolapszoveg”, true); ?>

hozz létre a bejegyzéshez egy nyitolapszoveg nevű sajátmezőt és az fog a nyitón megjelenni.

Kettes számú,

vagyis az elegáns megoldás pedig úgy kezdődik, hogy a Codexben megnézzük, hogy a the_content függvénynek milyen paraméterei is vannak.

Code:

$more_link_text = null,

$stripteaser = 0,

$more_file = ''

Az utolsó paraméter már nincs használatban.

Az elsőnek a single.php illetve a page.php használatakor nincs jelentősége, a második viszont a te embered.

Vagyis, ha the_content('tökmindegyittmivan',1) formában hívod a single/page.php sablon fájlokban akkor a "more" előtti rész nem fog látszani.

:slight_smile: hm. ma is tanultam valamit!

Patai László wrote:

ma is tanultam valamit!

/OFF

Na ná, hiszen az aláírásodban is ez áll: ide egymástól tanulni járunk! :lol:

Köszi.

Egyébként videóblogomhoz kellett. A főoldalon látszik kép a videóból, a single oldalakon pedig azt akartam, hogy csak a beágyazott videó jelenjen meg kép nélkül. Hiszen utóbbi felesleges.

Akkor egyszerűbb lett volna az indexbe berakni egy kisképek egyedi mezőt…:slight_smile: Legalábbis szerintem

Ez a jó a WP-ben, mindent több módon lehet :slight_smile: és minden út viszonylag egyszerű!